ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Κόουλ Πάλμερ: Σίτι, κοίτα τι ταλεντάρα έχασες!

Ο Κόουλ Πάλμερ με τις εμφανίσεις του δείχνει, γιατί αξίζει κάθε... πενηνταράκι που ξόδεψε για χάρη του η Τσέλσι πριν από λίγους μήνες!

Κόουλ Πάλμερ: Σίτι, κοίτα τι ταλεντάρα έχασες!

Ο Κόουλ Πάλμερ ήταν μία ζωή στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» ήταν εκείνοι που τον μεγάλωσαν. Του έδωσαν τις βάσεις να σταθεί στα πόδια του, να δείξει το ταλέντο του. Να φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ωστόσο, ήταν οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης που δεν τον πίστεψαν τόσο όσο έπρεπε (ή ήθελε) ο Άγγλος στράικερ για να πάρει τα πάνω του. Να ανοίξει τα φτερά του.

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ απλά είναι βασικός και αναντικατάστατος και τα χρόνια/ματς/ κούπες να περνάνε ο Πάλμερ κατάλαβε ότι έπρεπε να δράσει τώρα, παρά αργότερα. Η πρόταση της Τσέλσι πολύ καλή. Ωστόσο, το project των Λονδρέζων και οι κουβέντες του με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τον έκαναν να καταλάβουν ότι θα είχε θέση πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου. Ότι θα έπαιρνε τον χρόνο που του άξιζε και όχι απλά να κάνει τα ρεπό κάποιου άλλου.

Έκανε την παλιά του ομάδα να το μετανιώσει με το γκολ του από το σημείο του πέναλτι για το 4-4 στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Λίγο πιο πριν ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε πει: «Προσπάθησα να τον πείσω να μείνει, αλλά ήθελε να φύγει».

Ο Κόουλ Πάλμερ είναι μεγάλο ταλέντο. Απλά παλαιάς κοπής, δίνοντας τις δικές του απαντήσεις στο γήπεδο και όχι στα social media.

Δεν είναι απλά ένα… ξυλάγγουρο

Μόνο απαρατήρητος δεν περνάει σε πρώτη φάση μόλις τον δει κάποιος. Άλλωστε εκείνος από μεριάς του βλέπει τον κόσμο από 189 εκατοστά. Όχι και λίγα. Ο Κόουλ Πάλμερ δεν είναι ο κλασικός, ψηλός παίκτης που είναι καλός και ικανός μόνο με το κεφάλι. Έχει την τεχνική κατάρτιση να κατεβάσει την μπάλα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Όπως και να σκοράρει. Από το σημείο του πέναλτι με τη Τσέλσι έχει το απόλυτο για την ώρα στις δύο εκτελέσεις που έχει αναλάβει.

Αλλά είναι το ίδιο επικίνδυνος όταν η μπάλα είναι στο έδαφος. Τα σουτ του είναι σκέτο… φαρμάκι και θέλει να αποδείξει στους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι με τις εμφανίσεις του στη Τσέλσι πόσο λίγο τον πίστεψαν. Ο Πάλμερ ήταν μία ζωή στις ακαδημίες των «πολιτών», όμως, είχε αγωνιστεί όλα κι όλα τρία ματς μαζί τους στο πρωτάθλημα, μετρώντας 343 λεπτά.

Άρσεναλ καλό το σερί, αλλά ως εδώ

Η Τσέλσι δεν είχε και την καλύτερη προϊστορία στα πρόσφατα εντός έδρας ματς κόντρα στην Άρσεναλ. Μιας και οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα είχαν κάνει… πλάκα μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με τη μία νίκη να διαδέχεται την άλλη. Μάλιστα, φέτος οι «κανονιέρηδες» σε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι τους δεν είχαν χάσει βαθμούς. Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό τους στατιστικό ήταν άλλο.

Η Άρσεναλ δεν είχε δεχτεί ούτε ένα γκολ. Έτσι, σε συνάρτηση με τα τελειώματα της περσινής σεζόν οι Λονδρέζοι είχαν 335 λεπτά, κρατώντας ανέπαφη την εστία τους. Ωστόσο, ο Κόουλ Πάλμερ τους χάλασε το σερί με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Άγγλος επιθετικός έστειλε από την άλλη τον Νταβίντ Ράγια και έτσι η Τσέλσι ήταν εκείνη που ξεκίνησε ιδανικά το εν λόγω παιχνίδι. Ασχέτως που δεν το τελείωσε έτσι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Πάλμερ είχε σημειώσει ακόμη ένα γκολ φέτος απέναντι στον έτερο τερματοφύλακα των «κανονιέρηδων», Άαρον Ράμσντεϊλ, με απίθανο σουτ εκτός περιοχής στον τελικό του Community Sheild, όντας τότε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Όλα cool με τον Κόουλ!

Δεν είναι… ντούκι. Ούτε έχει γεμίσει -για την ώρα- τατουάζ το σώμα του. Δεν έχει κάποιο περίεργο ή ακραίο κούρεμα. Το πιο… ακραίο είναι ότι δεν ρίχνει καν λακ στα μαλλιά του. Απλά τα αφήνει όπως είναι.

Ούτε έχει απασχολήσει τα αγγλικά ΜΜΕ που πετάνε την… σκούφια τους, ώστε να βλέπουν γηγενείς ποδοσφαιριστές να βγαίνουν, να τα πίνουν και να παρεκτρέπονται. Ο Κόουλ Πάλμερ θα έλεγε κανείς ότι είναι μαμ, κακά και νάνι. Ο απόλυτος επαγγελματίας και αυτός που έχε θέσει έναν μεγάλο και υψηλό στόχο στην καριέρα του και είναι διατεθειμένος να τα κάνει όλα, ώστε να πετύχει. Παρόλα αυτά οι συμπαίκτες του λένε ότι είναι μεγάλο πειραχτήρι και κάνει πολλούς από αυτούς να γελάνε με τα αστεία του. Τόσο cool τύπος.

Πρέπει να βρει χώρο για να αναπνεύσει

Στη Τσέλσι των τόσων πολλών αστεριών τίποτα δεν είναι σίγουρο. Κανείς δεν πρέπει να θεωρεί τη θέση του δεδομένη. Όλοι θα πρέπει να μοχθούν καθημερινά, ώστε να έχουν μία θέση στα πλάνα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Εκείνος από την άλλη βλέπει τόσες επιλογές. Τόσο πολύ ταλέντο. Ειδικά από τη μέση και μπροστά.

Ο Κόουλ Πάλμερ είναι ένας από εκείνους τους ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Μιας και είναι πρόθυμος να κάνει και να παίξει, όπου χρειαστεί για να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των συμπαικτών του και του προπονητή του. Κάτι που αν μη τι άλλο είναι μεγάλο αβαντάζ. Ωστόσο, μένει να δούμε ποια θα είναι τα πλάνα του Αργεντινού προπονητή όταν επιστρέψει ο Ενκουκού ή όταν θα έχει τις πρώτες κακές εμφανίσεις του ο Πάλμερ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να συνεχίσει να παλεύει, ώστε να έχει τον δικό του χώρο για να αναπνέει.

https://www.youtube.com/watch?v=1t8kQaJNbPQ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ