ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσέλσι: Τα πλάνα του Ποτσετίνο ενόψει του καλοκαιριού!
Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε τίποτα λόγω… Ρεάλ»!
ΜΑΤΣΑΡΑ στην Ιταλία: Η Μπολόνια «πέταξε» εκτός τριάδας τη Γιουβέντους! (vids)
«Αυτή θα είναι η ενδεκάδα της Ρεάλ στον τελικό του Champions League»!
Η Μπάγερν τσεκάρει προπονητή που… υποβιβάστηκε φέτος!
Ρεάλ Μαδρίτης: Οι μεταγραφές της… χάρισαν το Πρωτάθλημα!
«Συμφωνία ανάμεσα σε Τσέλσι και Λουκάκου»!
«Κολλημένος» ακόμα και τώρα με την Άρσεναλ ο Σάντσες! (pic)
To κλάμα του Φαν Ντάικ μπροστά στον Κλοπ έγινε viral! (pic)
H Λίβερπουλ ανακοίνωσε και επίσημα τον Σλοτ!
Τρελάθηκε ο Τουράμ – «Όποιος δεν πηδάει είναι οπαδός της Γιουβέντους» (vid)
Η πιο δύσκολη απόφαση για τον Σάντσο έρχεται ΤΩΡΑ!
Άστον Βίλα… τρελαίνεις – Η πρώτη κίνηση μετά την επιστροφή στο Champions League!
Η «Athletic» αποκάλυψε γιατί κανείς στην Premier League δεν… ακουμπάει τη Σίτι, παρά τις 115 παραβιάσεις!
Άρσεναλ: «Κλείδωσαν» οι δύο φορ – Ο Αρτέτα βρήκε το… κλειδί για τον τίτλο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

«Ούτε ο Ζιντάν δεν έκανε στην Ρεάλ αυτά που κάνει ο Μπέλινγχαμ»!

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με τις εμφανίσεις του στην Ρεάλ Μαδρίτης, και ο πρώην αμυντικός της «Βασίλισσας» δεν αποτελεί εξαίρεση.

«Ούτε ο Ζιντάν δεν έκανε στην Ρεάλ αυτά που κάνει ο Μπέλινγχαμ»!

Ο Τζουντ Μπέλινγχαμ το καλοκαίρι υπέγραψε στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την «Βασίλισσα» να πληρώνει 103 εκατομμύρια ευρώ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Άγγλο μέσο. O Μπέλινγχαμ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και από την πρώτη του κιόλας εμφάνιση έδειξε πως είναι… γεννημένος για να παίζει στην Ρεάλ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο πρώην αμυντικός της Ρεάλ, Καράνκα, μίλησε στην «Mirror» για τον Μπέλινγχαμ, και βλέποντάς τον να σκοράρει 13 γκολ σε 14 εμφανίσεις είπε: «Δεν είχα καμία αμφιβολία, αλλά ίσως μια έκπληξη είναι πόσο γρήγορα το έκανε αυτό. Έπαιξα με τον Φίγκο και τον Ζιντάν και, ακόμα και γι’ αυτούς, πήρε χρόνο. Θυμάμαι όταν ο Ζιζού φτάνει εδώ, τον πρώτο μήνα ή τους πρώτους δύο μήνες, δεν ήταν τόσο καλός όσο ήταν στη Γιουβέντους ή αργότερα. Είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλλά με την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του Μπέλινγχαμ, φαίνεται σαν να παίζει εδώ εδώ και 10 χρόνια στη Μαδρίτη. Κανένα άλλο σύλλογος δεν είναι σαν αυτόν. Όταν έπαιζα εδώ, υπήρχαν κορυφαίοι παίκτες, αλλά όλοι ήταν μεγαλύτεροι, ενώ τώρα στα 20 χρόνια, τον μοναδικό παίκτη που θυμάμαι είναι ο Ραούλ που ξεκίνησε στα 18 ή 19, αλλά όταν είσαι τόσο νέος όπως ο Τζουντ, είναι δύσκολο να βρείς κάποιον που να έχει επιτύχει τόσο πολλά». Μπέλινγχαμ

Ο Μπέλινγχαμ έχει ξεκινήσει καλύτερα από τους θρύλους της Ρεάλ

Ο πρώην προπονητής της Μπέρμιγχαμ προσέθεσε: «Περισσότερο από την ποιότητά του και τις δεξιότητές του, το σημαντικότερο είναι η προσωπικότητά του. Πόσο ώριμος είναι, το μυαλό του και η οικογένεια. Η οικογένεια έχει σαφείς ιδέες, ο Τζουντ έχει τις δικές του ιδέες και νομίζω ότι είναι σημαντικό για την κατεύθυνσή του. Όταν έφυγε από τη Μπέρμιγχαμ, θα μπορούσε να πήγαινε και σε άλλες ομάδες της Premier League, αλλά όταν εντάχθηκε στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, ήταν επειδή πίστευε ότι ήταν το καλύτερο βήμα για αυτόν και τώρα νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν το ίδιο.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ: Πρώτη φορά στα χρονικά τέτοια… φανέλα – Διέρρευσε η νέα εμφάνιση! (pic)

Σίγουρα, είχε προσφορές για να πάει σε Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αποφάσισε να πάει στη Μαδρίτη και αμέσως μόλις έφτασε εδώ έκανε τη διαφορά. Η οικογένειά του είναι τόσο δυνατή. Ο αδερφός του, Τζόμπ, παίζει στη Σάντερλαντ, ο πατέρας του είναι μαζί του στη Σάντερλαντ και η μητέρα του είναι μαζί του εδώ και νομίζω ότι είναι ζωτικό γιατί, ως παίκτης, 25 χρόνια αργότερα, να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης σημαίνει ότι είσαι περισσότερο από ένας απλός παίκτης».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ