ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

TEAM of the Week – Τα πρωταθλήματα επέστρεψαν… και τα «αστέρια» μίλησαν (vid)

Μια αγωνιστική σκέτη τρέλα στην Ευρώπη! Ο "Βασιλιάς" δημιούργησε την κορυφαία 11αδα... που «τρομάζει»!

TEAM of the Week – Τα πρωταθλήματα επέστρεψαν… και τα «αστέρια» μίλησαν (vid)

Μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων… επιστρέψαμε στα φυσιολογικά! Τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης μας χάρισαν μια αγωνιστική γεμάτη με ντέρμπι, γκολάρες και ανατρεπτικά αποτελέσματα.

Ο «Bασιλιάς»… ξεψάχνισε την αγωνιστική δράση στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και δημιούργησε την 11αδα, με τους κορυφαίας της αγωνιστικής. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τους περισσότερους εκπροσώπους σε αυτήν την λίστα!

Ονάνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε σε εκπληκτική βραδιά στο ματς κόντρα στην Έβερτον, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις. Χωρίς τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα, το τελικό 3-0 κόντρα στα “ζαχαρωτά”, δεν θα φαινόταν το ίδιο εύκολο.

Μια από τις εμφανίσεις που θύμισαν τον… Ονάνα του Άγιαξ, ο οποίος όμως θα πρέπει να βρει μια κάποια σταθερότητα στις εμφανίσεις του.

Τρίπιερ – Νιούκαστλ

Ο αμυντικός της Νιούκαστλ στα 33 του πλέον χρόνια, δείχνει πιο ώριμος από ποτέ στο παιχνίδι του και δικαιολογημένα θεωρείται ως ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας. Και κόντρα στην Τσέλσι ήταν πραγματικά αλάνθαστος και έσβησε κάθε επιθετική ενέργεια των Λονδρέζων.

Κόντρα στην Τσέλσι είχα ποσοστό 88% στις πάσες του, ενώ κέρδισε 6 μονομαχίες κόντρα στους επιθετικούς της ομάδας του Ποτσετίνο.

Μαντσίνι – Ρόμα

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρόμα ήταν κομβικός στην μεγάλη-νίκη κόντρα στην Ουντινέζε στο Ολίμπικο. Ο Ιταλός στόπερ σκόραρε το πρώτο γκολ για τους “τζιαλορόσι” ανοίγοντας τον δρόμο για το τρίποντο, ενώ ήταν εξαιρετικός και στις αμυντικές του επιδόσεις. Η θέση βασκού από τον Μουρίνιο, τον έχει απελευθερώσει για τα καλά.




 

Άκε – Μάντσεστερ Σίτι

Ο στόπερ των πρωταθλητών Αγγλίας τα πήγε εξαιρετικά στο ντέρμπι κόντρα στην Λίβερπουλ! Μια ακόμα ηγετική εμφάνιση από τον βασικό και αναντικατάστατο πλέον κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Μάλιστα, έκανε μια φοβερή ενέργεια στο πρώτο γκολ της Σίτι, δίνοντας την πρώτου του ασίστ με την φανέλα των “reds”!

Ζιντσένκο – Άρσεναλ

Ο Ουκρανός αριστερός μπακ της Άρσεναλ, έχει επιστρέψει… ιδιαίτερα κεφάτος και δείχνει γιατί με τον ίδιο, η ομάδα του Αρτέτα, έχει καλύτερη αγωνιστική εικόνα και ισορροπία στην ανάπτυξη της.

Φυσικά και ο Ζιντσένκο ήταν από τους καλύτερους, ενώ… έσωσε και ένα σίγουρο γκολ πάνω στην γραμμή, στο ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ.

Μάινο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο 18χρονος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεψε τις εντυπώσεις! Το νέο αστέρι της ομάδας του Έρικ τεν Χαγκ, για το οποίο έχει γίνει μεγάλος ντόρος, έδωσε μια πρώτη γεύση από τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.

Φυσικά και πλέον χτυπάει την πόρτα βασικού, καθώς έκανε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον!

Γκριεζμάν – Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει το σερί και πρέπει να πει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός έσωσε την ομάδα του και στο εντός έδρα ματς κόντρα στην Μαγιόρκα, φτάνοντας τα 170 γκολ με την φανέλα των Μαδριλένων.

◉ 13 εμφανίσεις ◉ 9 γκολ ◉ 1 ασίτ (την φετινή σεζόν στην La Liga)

Ντόκου – Μάντσεστερ Σίτι

O Tζέρεμι Ντόκου έχει μετατραπεί σε έναν παίκτη-κλειδί για την ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι! Το νέο απόκτημα των πρωταθλητών Αγγλίας είναι πλέον μια από τις μεγαλύτερες “απειλές” στην επιθετική ανάπτυξη της Σίτι.

Κόντρα στην Λίβερπουλ έκανε 12 πετυχημένες ντρίμπλες, δημιουργώντας πολλά ζητήματα στην αμυντική γραμμή της ομάδας του Κλοπ.

Κβαρατσχέλια – Νάπολι

Μια.. ακόμη μέρα στην δουλειά για τον Κβαρατσχέλια, ο οποίος σιγά σιγά βρίσκει τον περσινό καλό του εαυτό. Με τον νέο προπονητή στον πάγκο πλέον η Νάπολι και νέο… αέρα, ο Γεωργιανός επιθετικός σκόραρε στο νικηφόρο ματς κόντρα στην Αταλάντα και το χάρηκε ιδιαιτέρως, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται σε καλή φόρμα.




 

Γκαρνάτσο – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Και πως να λείψει ο Γκαρνάτσο από αυτήν την ενδεκάδα; Η ΓΚΟΛΑΡΑ που σημείωσε με ψαλιδάκι κόντρα στην Έβερτον, το καλύτερο γκολ της σεζόν μέχρι στιγμής, φτάνει για να βρεθεί σε αυτήν την λίστα.

Τα λόγια περισσεύουν….

Ντεμπελέ – Παρί Σεν Ζερμέν

Τεράστια εμφάνιση του Ουσμάν Ντεμπελέ. στο 5-2 κόντρα στην Μονακό! Ο Γάλλος επιθετικός, ο αγαπημένος παίκτης του Λουίς Ενρίκε, συνεχίζει την ανοδική του πορεία την φετινή χρονιά. Σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ και έκανε πλάκα στους αμυντικούς της Μονακό, όντας ασταμάτητος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ