ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Της σέρνουν τα εξ αμάξης, αλλά εκείνη κλείνει στόματα!

Με έναν μαγικό τρόπο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατόρθωσε να σαρώσει τα βραβεία στην Premier League για τον Νοέμβρη.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Της σέρνουν τα εξ αμάξης, αλλά εκείνη κλείνει στόματα!

«Μα η η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραπαίει, ούτε Champions League δεν θα βγει του χρόνου. Κακός ο Τεν Χαγκ, να φύγει χθες ο Μαγκουάιρ, καλά κάνει ο Μέσι που έχει στην μπούκα τον Γκαρνάτσο»! Αμ δε… Οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν στους επικριτές τους με τον καλύτερο τρόπο, διότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο…

Συγκεκριμένα, την τιμητική της είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα βραβεία της Premier League για τον Νοέμβρη. Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ δείχνει να κάνει ανοδική πορεία εντός συνόρων με τις νίκες της κόντρα σε Φούλαμ (1-0), Λούτον (1-0) και Έβερτον (3-0). Ο Δεκέμβρης βέβαια περιλαμβάνει μια ήττα (1-0 από Νιούκαστλ) και μια νίκη (2-1 με Τσέλσι). Αποτελέσματα τα οποία έχουν φέρει τους «κόκκινους διαβόλους» στην 5η θέση με συγκάτοικο την Τότεναμ, στο -3 από την 4η, Μάντσεστερ Σίτι.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα σάρωσε όλα η Γιουνάιτεντ

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ολλανδός τεχνικός κέρδισε το βραβείο του προπονητή για τον μήνα Νοέμβριο. Ενώ ο Χάρι Μαγκουάιρ έγινε ο πρώτος αμυντικός της Γιουνάιτεντ που κατακτά το βραβείο του πολυτιμότερου του μήνα μετά τον Νεμάνια Βίντιτς από το 2009. Και το τρίτο βραβείο, αυτό του καλύτερου γκολ, κατέληξε στον Αλεχάντρο Γκαρνάτσο. Πάμε να δούμε ένα ένα τα βραβεία αυτά και πώς κατέληξαν στους κατόχους τους.

Ξεκινούμε από τον τεχνικό των «κόκκινων διαβόλων». Ο Τεν Χαγκ οδήγησε την ομάδα του σε «καθαρές» νίκες. Μηδέν παθητικό, σοβαρό σύνολο και όχι εκπλήξεις. Η αρχή έγινε στο «Κρέιβεν Κότατζ» στις 4/11 με το χρυσό γκολ του Μπρούνο Φερνάντες στις καθυστερήσεις του ματς. Ακολούθησε μια εβδομάδα αργότερα το επίσης 1-0 εντός έδρας επί της νεοφώτιστης, Λούτον. Σκόρερ ο Βίκτορ Λίντελοφ που είχε κάμποσα χρόνια να βρει δίχτυα!

Για να έρθει το ευρύ διπλό με 3-0 επί της Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ». Η απίστευτη γκολάρα του Γκαρνάτσο τρέλανε κόσμο και κοσμάκη. Θύμισε Κριστιάνο Ρονάλντο και Γουέιν Ρούνεϊ. Ασύλληπτο ψαλιδάκι από τον νεαρό Αργεντίνο άσο της Γιουνάιτεντ. Που δικαίως αναδείχθηκε ως το καλύτερο γκολ στην Αγγλία για τον περασμένο μήνα.

Θυμηθείτε την απίστευτη γκολάρα του Γκαρνάτσο! Man United's Garnacho scores overhead stunner in 3-0 win at Everton | Reuters

Κούφανε τον πλανήτη ο Μαγκουάιρ

Τέλος, αξίζει να μιλήσουμε για έναν κύριο που σίγουρα θα μπορούσε να έχει ψυχολογικά προβλήματα με αυτά που ακούει και βλέπει. Ο Χάρι Μαγκουάιρ περί ου λόγος πολλάκις έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων έως και χλευασμού. Όχι πως είναι παράλογα όλα αυτά, διότι έχει κάνει αρκετά λάθη ενίοτε ο Άγγλος στόπερ. Κακά τα ψέμματα, ο Μαγκουάιρ έχει «κρεμάσει» ουκ ολίγες φορές τόσο τον εαυτό του όσο και τους συμπαίκτες του.

Παρόλα αυτά, ο εκ των αρχηγών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «τρίβει στη μούρη» των επικριτών του το βραβείο του κορυφαίου παίκτη για τον Νοέμβρη στην Premier League. Γεμάτα 90λεπτα από τον Οκτώβρη, περιορισμός των λαθών και εν τέλει η λύτρωση με το εν λόγω βραβείο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ