ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τα τέσσερα αστέρια της Μπαρτσελόνα που… ακροβατούν με την έξοδο
Μπαρτσελόνα: O παίκτης που θα κάνει ευτυχισμένο τον Τσάβι το καλοκαίρι
Rai Sport: Η Νάπολι βρήκε τον ιδανικό προπονητή για την αντεπίθεσή της
Το «Arteta ball» στο μεγαλείο του (vid)
Μπαρτσελόνα: Το μελλοντικό της 6αρι έρχεται από τη Masia
H Ίντερ απέκτησε τον… Τζέκο που της έλειπε
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Άδοξο τέλος για την ΑΕΚ που ξεκίνησε τόσο καλά! (vids)

Η ΑΕΚ αν και είχε καλή εικόνα δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Άγιαξ, χάνοντας με σκορ 3-1.

Άδοξο τέλος για την ΑΕΚ που ξεκίνησε τόσο καλά! (vids)

Η ΑΕΚ εξ αρχής γνώριζε πολύ καλά ότι είχε πολύ δύσκολο έργο σε αυτόν τον όμιλο του Europa League. Ωστόσο, από την αρχή έδειξε, με το «διπλό» στο Μπράιτον, ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι της. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, όμως, με ένα καλό αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ κόντρα στον Άγιαξ οι πρωταθλητές Ελλάδας θα μπορούσαν να παραμείνουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό δεν έγινε. Η «Ένωση» πλήρωσε πολύ ακριβά τα λάθη της στην άμυνα. Κυρίως τα λάθη του τερματοφύλακά της, Γιώργου Αθανασιάδη, ο οποίος φέρει ευθύνη τόσο για το πρώτο, όσο και για το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Τσούμπερ και τον Γκαρσία.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά η αναμέτρηση έδειχνε ότι θα έχει καλό ρυθμό, μιας και οι δύο ομάδες έδειχναν ότι ήθελαν να παίξουν επιθετικά. Η ΑΕΚ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη με τον Τσούμπερ. Όμως, ο Άγιαξ ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος με τον Άκπομ μόλις στο 5′. Ο Χάιλσον εκτέλεσε κόρνερ με τον Αθανασιάδη να κάνει πολύ κακή και άστοχη έξοδο και τον Άκπομ έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν άπραγοι. Πίεσαν και δικαιώθηκαν, κάνοντας το 1-1 με τον Γκαρσία, μετά από φάουλ του Ελίασον με τον στράικερ της ΑΕΚ να νικάει κατά κράτος τους αμυντικούς της ολλανδικής ομάδας. Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν. Συνέχισαν να παίζουν με κοντινές πάσες και σε μία αντεπίθεσή τους σημείωσαν και δεύτερο γκολ με τον Τέιλορ στο 20′.

Οι αμυντικές ελλείψεις της ΑΕΚ ήταν πολλές και ο Άγιαξ αν ήταν πιο προσεκτικός στις τελικές του προσπάθειες θα μπορούσε να σημειώσει περισσότερα γκολ και να πάρει μία πιο εύκολη νίκη. Παρόλα αυτά η «Ένωση» με τον Τσούμπερ και τον Γκαρσία έφτασε πολύ κοντά στο 2-2. Και όσο αυτό δεν ερχόταν ήταν όλα ανοιχτά στην αναμέτρηση με τους Ολλανδούς να κάνουν ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ελληνικής ομάδας με τον Άκπομ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 56′.

Ο έμπειρος επιθετικός έκανε ένα, όχι τόσο δυνατό, σουτ. Αλλά ο Αθανασιάδης δεν έβαλε σωστά το σώμα του και έτσι έβγαλε την μπάλα από τα δίχτυα του για τρίτη φορά. Ωστόσο, ο Έλληνας τερματοφύλακας από εκείνο το σημείο και έπειτα πήρε εκδίκηση από τον Άκπομ, όπου τον νίκησε στις επόμενες φάσεις που τον βρήκε μπροστά του, αφού τον σταμάτησε αρκετές φορές με τον Άγγλο φορ να μην μπορεί να φτάσει το πολυπόθητο τρίτο γκολ που τόσο πολύ ήθελε.

Έτσι, το 3-1 υπέρ του Άγιαξ έμεινε μέχρι το τέλος παρά τις ευκαιρίες των Ολλανδών και τις καλές στιγμές της ΑΕΚ που έμεινε εκτός συνέχειας.













Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ