ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (16/1)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Τρίτη (16/1)

Ανάλυση και προγνωστικά

Τρίτη σήμερα και οι επιλογές στο στοιχηματικό κουπόνι είναι αρκετές. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal και το σημείο της ημέρας.

ΓΟΥΛΒΣ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (21:30): Τρομερή παράδοση έχει «χτίσει» η Γουλβς απέναντι στην Μπρέντφορντ και είναι αήττητη για πέντε ματς (4-1-0), ενώ έχει μόλις μία ήττα σε 10 αγώνες (6-3-1)! Μάλιστα, στον πρώτο αγώνα, αν και της «στράβωσε» από νωρίς, λόγω της
αποβολής του Γκόμες στο 9’, μπόρεσε να σταθεί όρθια. Δέχτηκε πρώτη γκολ, στο 41’, και ισοφάρισε στο 64’ με την γκολάρα του Ντόιλ, από ασίστ του Νέτο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα, είναι η επιστροφή του Πορτογάλου εξτρέμ. Ο Νέτο είναι και πάλι υγιής και για αρχή (σε δύο ματς), έχει μπει αλλαγή, ώστε να βρει σιγά-σιγά τα πατήματά του και ρυθμό. Βέβαια, το θέμα είναι πόσο ακόμη θα καταφέρει να τον κρατήσει. Αν όχι τώρα, το καλοκαίρι θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει… χαμός. Ήδη ακούγονται Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Σε επίπεδο πρωταθλήματος, η Γουλβς είχε σημειώσει 3 διαδοχικές νίκες, με τελευταία το 3-0 επί της Έβερτον. Έχει αρκετές απουσίες ο Ο ‘Νιλ για το Γουλβς – Μπρέντφορντ. Τιμωρημένος ο Γκόμες (μέσος), με τις εθνικές τους ομάδες ο Τραορέ (μέσος), ο Αΐτ-Νούρι (αριστερό μπακ), Χουάνγκ (επιθετικός), εκτός και οι Τζόνι (αριστερό μπακ), Ντόουσον (κεντρικός αμυντικός), Ούγκο Μπουένο (αριστερό μπακ).

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΓΟΥΛΒΣ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ (21:30): Η Μπρέντφορντ δεν μπόρεσε να κερδίσει τη Γουλβς, αν και έπαιζε από το 9’ με παίκτη παραπάνω. Ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να μετουσιώσει την ανωτερότητά της σε γκολ. Προηγήθηκε με το δυνατό σουτ του Μοπέι στο 41’, όμως, όχι απλά δεν κατάφερε να βάλει άλλο γκολ, αλλά δέχτηκε κιόλας! Κάπως έτσι, επιβεβαίωσε ότι το τελευταίο δίμηνο δεν είναι σε καλή κατάσταση και ζορίζεται πολύ. Σκεφτείτε, είχε προηγηθεί το 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας, η 5η διαδοχική ήττα σε επίπεδο πρωταθλήματος και ενώ έχει μόλις μία (3-1 τη Λούτον) σε 8 αγώνες! Κάπως έτσι, από εκεί που ήταν άνετη, τώρα έφτασε να είναι οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Παραμένουν εκτός οι Εμπεμό (εξτρέμ), Χένρι (αριστερό μπακ), Χίκι (δεξί μπακ), Σάντε (εξτρέμ), Άγερ (κεντρικός αμυντικός), όπως και οι Βισά (εξτρέμ), Ονιέκα (μέσος), Γκόντος (μεσοεπιθετικός) που είναι με τις εθνικές τους ομάδες. Παραμένει τιμωρημένος και ο Τόνι (επιθετικός), για την ακρίβεια η τιμωρία του λήγει μία μέρα μετά το παιχνίδι με τη Γουλβς.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ (21:00): Δέκα μέρες μετά την πρόκρισή της στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας με τη νίκη στη Βαρκελώνη επί της Εσπανιόλ και δίχως να έχει μεσολαβήσει άλλο παιχνίδι, η Χετάφε ρίχνεται και πάλι στη… μάχη για να διεκδικήσει νέα πρόκριση. Και να βρεθεί στα προημιτελικά του θεσμού. Αυτή τη φορά στην έδρα της και αντιμετωπίζοντας τη Σεβίλλη. Στο ματς κόντρα στην Εσπανιόλ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ήταν ένα παιχνίδι μοιρασμένο χωρίς πολλές φάσεις, αλλά βρήκε γκολ στο φινάλε. Στο 87' ο Λουίς
Μίγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και μαζί χάρισε την πρόκριση στη Χετάφε και… άνοιξε την όρεξη. «Είμαστε φιλόδοξοι και αισιόδοξοι. Θέλουμε να πάμε στα προημιτελικά και μετά όλα γίνονται», είπε ο Μπορδαλάς. Απουσιάζει ο αμυντικός μέσος Αραμπάρι.

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ (21:00): Νέα ήττα στο πρωτάθλημα, η τρίτη συνεχόμενη, αλλά αυτή τη φορά… πόνεσε και περισσότερο για τη Σεβίλλη. Ήρθε εντός έδρας (δεύτερη σερί στο Σάντσεθ Πιθχουάν μετά απ' αυτή με την Μπιλμπάο) και ήρθε από την Αλαβές, μια ομάδα δηλαδή που έχει τον ίδιο στόχο αυτή τη στιγμή με τη Σεβίλλη. Για ακόμα μια φορά το μεγάλο πρόβλημα ήταν η άμυνα, η Σεβίλλη δέχτηκε δύο έως το 40' και έμεινε πίσω με 0-2. Κατάφερε να το γυρίσει σε 12 λεπτά, με Ράφα Μιρ στο 70' και πέναλτι του Οκάμπος στο 82' ισοφάρισε, πλην όμως στο 90' ο Ρούμπεν Ντουάρτε έκανε το τελικό 2-3. «Πρέπει να λύσουμε πολλά προβλήματα, δεν έχουμε χρόνο, αλλά θα πάμε για να πάρουμε την πρόκριση», ανέφερε ο Κίκε Φλόρες. Στον προηγούμενο γύρο η Σεβίλλη επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας της Ρασίνγκ Φερόλ. Εκτός ο τερματοφύλακας Νίλαντ, ο μεσοαμυτνικός Γουντέλ, ο μπακ Ακούνια, μεγάλη η απουσία του επιθετικού Εν Νεσίρι που είναι στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ