ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Ο… πράκτορας της Premier League είναι ένας: Μίλνερ, Τζέιμς Μίλνερ (stat)

Μμμμ, μίλα μου για Μίλνερ, τον ζωντανό θρύλο της Premier League με πάνω από 600 ματς και δυο χιλιάδες αντιπάλους παίκτες!

Ο… πράκτορας της Premier League είναι ένας: Μίλνερ, Τζέιμς Μίλνερ (stat)

Στις 4 Ιανουαρίου ο Τζέιμς Μίλνερ έκλεισε τα 38 του χρόνια αισίως. Ένας στρατιώτης πραγματικός, πιστός και φιλότιμος, συνεχίζει ακόμα να παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, την Premier League. Mε μια όχι και τόσο τυχαία φανέλα, αυτή της Μπράιτον του Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι, που πέρσι έκανε την έκπληξη και βγήκε στην Ευρώπη να τη μάθουν κι εκεί. Μεταξύ άλλων έπαιξε και με την ΑΕΚ φέτος στους ομίλους του Εuropa League και θα εξακολουθεί να παίζει στη διοργάνωση αυτή, μιας και ως πρώτη, πέρασε κατευθείαν στους «16» περιμένοντας αντίπαλο.

Κάνε LIKE στη σελίδα του SPORTSKING στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Μίλνερ λογίζεται ως ένας ζωντανός θρύλος με 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Premier League! Η πορεία του ξεκίνησε από τη Λιντς Γιουνάιτεντ το 2002. Δόθηκε δανεικός στη Σουίντον της 2ης κατηγορίας, αλλά γρήγορα η Λιντς κατάλαβε το λάθος της και τον επανάφερε στο ρόστερ της. Παίζοντας συνολικά για 53 παιχνίδια στα οποία σκόραρε πέντε φορές. Liverpool star James Milner drops Leeds transfer hint as he admits Elland Road 'regret' - Daily Star

Το αγγλικό πολυεργαλείο ονόματι Τζέιμς Μίλνερ

Ο Μίλνερ έχει παίξει σε όλες τις θέσεις πλην του τερματοφύλακα! Περισσότερες ως κεντρικός μέσος (234), έπειτα δεξιός χαφ (183) και ως αριστερός χαφ (86). Έχει αγωνιστεί κι ως επιθετικός, πλάγιος φορ, ανασταλτικός μέσος και φυσικά ακραίος αμυντικός με τη θέση του δεξιού μπακ να είναι η επίσημή του στο δελτίο του.

Ένας εντελώς αντι-στάρ παίκτης, έχει σπουδαίες ποδοσφαιρικές παραστάσεις στο ενεργητικό του. Μετά τη Λιντς ακολούθησε η Νιούκαστλ το 2004 όταν τον πήρε για 7 εκατομμύρια ευρώ. Τον έδωσε όμως δανεικό στην Άστον Βίλα έναν χρόνο αργότερα, με τους «χωριάτες» να τον αγοράζουν τελικά το 2008 για 15 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να διαβάσεις: Επιμένει… ιαπωνικά η Λίβερπουλ! James Milner to Arsenal: Alan Smith 'reveals' Manchester City midfielder is heading to Emirates | The Independent | The Independent

Οι εμπειρίες και οι παραστάσεις του εκεί έκαναν τη Μάντσεστερ Σίτι το 2010 να δαπανήσει 22 εκατομμύρια ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του. Έμεινε στο Μάντσεστερ μια πενταετία προτού μεταβεί ως ελεύθερος στη Λίβερπουλ και να γιγαντώσει την καριέρα του κατακτώντας και το Champions League μεταξύ άλλων με τους «κόκκινους». Το καλοκαίρι του 2023 έκλεισε ο… κόκκινος κύκλος του (σ.σ. πόσο λείπει αυτή η σειρά του Κοκκινόπουλου) για να φορέσει τη φανέλα της Μπράιτον. Οι «γλάροι» αποτέλεσαν την έκτη ομάδα του στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας και έβδομη συνολικά.

Πάμε να δούμε ένα φοβερό στατιστικό που όποιος κάθισε και το μέτρησε του βγάζουμε το καπέλο. Καθώς πέραν των 632 παιχνιδιών, 55 γκολ και 91 ασίστ που μετρά στην Premier League, αξίζει να δούμε κόντρα σε πόσους αντιπάλους έχει αγωνιστεί ο Άγγλος ποδοσφαιριστής! Για την ακρίβεια έχει παίξει ενάντια σε 2.277 παίκτες στο αγγλικό πρωτάθλημα, ενώ 4.776 ποδοσφαιριστές έχουν τουλάχιστον μια καταγεγραμμένη συμμετοχή εκεί! Σαν να λέμε σχεδόν οι μισοί σε αριθμό παίκτες στην ιστορία της Premier League από καταβολής της το 1992, έχουν αγωνιστεί εναντίον του Τζέιμς Μίλνερ!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ