ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To συγκινητικό αντίο του Τιάγκο Σίλβα στην Τσέλσι (vid)
O Μπαένια της Βιγιαρεάλ μας χάρισε την… διπλή σακούλα της σεζόν (vid)
O Κίμιχ… κλείνει το μάτι στα μεγαθήρια της La Liga
Ίντερ: Ο Ιντζάγκι ανανεώνει και βάζει… πλώρη για δυναστεία
H Σίτι κυνηγά την κούπα του πρωταθλητή και μαζί μια μυθική επίδοση στο Νησί
Το αστρονομικό νούμερο που θα απομακρύνει τον Σαλάχ από το Λίβερπουλ
O απίθανος κύριος Γιόκερες με τα 40 φετινά του… τεμάχια (stats)
Η Μάντσεστερ Σίτι – μοιάζει να – χάνει τον Έντερσον τη χειρότερη χρονική στιγμή
Ο μεγάλος εχθρός του Βαλβέρδε αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Η Νάπολι ψάχνει το τέλειο… κόλπο με αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης
Ξέσπασε ο Μαντουέκε: «Γελοίος ο διαιτητής – Μας αδίκησαν και με τη Σίτι»!
Ντι Μάρτζιο: «Σίγουρα θα φύγει ο Αλέγκρι – Αυτόν θέλει η Γιουβέντους»!
Με δύο μεγάλες επιστροφές η αποστολή της Ρεάλ για Μπάγερν! (pic)
Επίσημο: Πρωταθλήτρια Γαλλίας ξανά η Παρί Σεν Ζερμέν!
«Ζωντανή» για Ευρώπη η Λυών απέναντι στη Μονακό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (15/2)

Αυτές είναι οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του Stoiximaview.

Stoiximaview: Προγνωστικά και αναλύσεις Πέμπτη (15/2)

Ανάλυση και προγνωστικά

Πέμπτη σήμερα και η μάχη του Ολυμπιακού στο Europa Conference League δεσπόζει στο στοιχηματικό κουπόνι. Η ομάδα του Stoiximaview ξεχώρισε τις δύο πιο hot αναμετρήσεις. Δείτε παρακάτω προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και τις προτάσεις μας για το Over,το Goal / Goal, το παρολί και το σημείο της ημέρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (19:45): Ξέσπασε στον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός, καθώς με τον Συλαϊδόπουλο στον πάγκο επικράτησε 4-0 στο Φάληρο. Τρίποντο με το οποίο η ομάδα του Πειραιά έβγαλε αντίδραση και πήρε ψυχολογία μετά την ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων». Ακολούθως ήρθε η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Βάσκος θα οδηγήσει τους «ερυθρόλευκους» στο υπόλοιπο της σεζόν. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος. Το Conference League δίνει έξτρα κίνητρο στον Ολυμπιακό, καθώς είναι στο -7 από την κορυφή του πρωταθλήματος και αναζητά τρόπο να ξαναμπεί στην κούρσα του τίτλου. Με αλλαγές η ευρωπαϊκή λίστα, στην οποία μπήκαν οι Τσικίνιο, Όρτα καθώς και ο Κάρμο. Πήρε 22 παίκτες στην αποστολή ο Μεντιλίμπαρ. Εκτός έμεινε ο Κίνι, «μέσα» τελικά ο Ρέτσος, ωστόσο μάλλον θα μείνει στον πάγκο.

Δείτε το σημερινό κουπόνι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (19:45): Με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της, η Φερεντσβάρος μετράει 3/3 σε ματς πρωταθλήματος. Έχει την καλύτερη -μακράν- επίθεση στο ουγγρικό πρωτάθλημα, μαζί και το μικρότερο παθητικό τερμάτων, ωστόσο
δίνει μάχη τίτλου με την Πάκσι. Για την ώρα, είναι στο -1 από την κορυφή. Βάργκα και Κόντρο συνθέτουν ιδανικό δίδυμο στην επίθεση, ενώ οι Λίζτες, Μαρτίνς καθώς και Ζακάριασεν προσφέρουν δημιουργία από την πίσω γραμμή. Αήττητη στο Group F του Conference League με 2Ν-4Ι, τερμάτισε ωστόσο 2η πίσω από τη Φιορεντίνα και μπήκε στη διαδικασία των playoffs. Γρήγορη ομάδα, σκληρή καθώς και φιλόδοξη, με τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς στον πάγκο της. Αμφίβολος ο Χαλμάι για την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η εκτίμηση του αγώνα

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΡΟΜΑ (19:45): Να… ξορκίσει την κατάρα της Ρόμα θέλει η Φέγενορντ, η οποία αντιμετωπίζει την ιταλική ομάδα για τρίτη διαδοχική χρονιά. Η αρχή έγινε με τον χαμένο τελικό του Conference League το 2022 και ακολούθησε ο περυσινός αποκλεισμός στα προημιτελικά του Europa League. Η ομάδα του Ρότερνταμ βρίσκεται στα πλέι οφ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ερχόμενη από τα… αστέρια! Βρέθηκε στον 5ο όμιλο του Champions League και έχοντας συγκομιδή 6β. (2-0-4), τερμάτισε στην τρίτη θέση πίσω από Ατλέτικο Μαδρίτης και Λάτσιο. Στην Eredivisie της Ολλανδίας, προέρχεται από την άνετη νίκη με 2-0 επί της Σπάρτα Ρότερνταμ. Βρίσκεται στο -10 από την πρωτοπόρο PSV Αϊντχόφεν και ρεαλιστικός στόχος είναι να παραμείνει μέχρι το τέλος στη δεύτερη θέση. Άξιο αναφοράς για την ομάδα του Άρνε Σλοτ το γεγονός ότι έχει κρατήσει το μηδέν στα πέντε τελευταία παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις. Δεν λείπουν τα προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζονται οι Μπάιλοου (κίπερ), Τράουνερ (στόπερ), Τίμπερ (μέσος) και Φαν ντεν Μπελτ (μέσος). Επίσης, ο Γκεερτρούιντα (στόπερ/μπακ) ταλαιπωρείται από ίωση και μάλλον δεν προλαβαίνει, ενώ από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Σαντιάγκο Χιμένες (φορ).

Πως παίζεται η ρουλέτα

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΡΟΜΑ (19:45): Με «κομμένα φτερά» και πληγωμένη ψυχολογία ταξίδεψε στην Ολλανδία η Ρόμα, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 4-2 από την Ίντερ για τη Serie A. Οι «τζιαλορόσι» μετρούσαν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι στον πάγκο, αλλά στο πρώτο δυνατό τεστ, πήραν… κάτω από τη βάση. «Υπάρχουν και θετικά από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεν πρέπει να χαλαρώνουμε απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους, γιατί τα λάθη τιμωρούνται» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός, που βλέπει την ομάδα του στο -4 πλέον από την τετράδα και με ματς περισσότερο. Βρέθηκε στα πλέι οφ της διοργάνωσης, καθώς τερμάτισε στη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου πίσω από τη Σλάβια Πράγας και μπροστά από Σερβέτ και Σερίφ Τιρασπόλ. Με τον Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, είχε τέσσερις νίκες, μια ισοπαλία, συν μια ήττα και συγκέντρωσε 13β. Σταθερά εκτός οι Σμόλινγκ (αμυντικός), Σπινατσόλα (αρ. μπακ) και Έιμπραχαμ (φορ). Απουσιάζει επίσης ο Ντικά (στόπερ), ο οποίος, προ λίγων ημερών, στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα της Ακτής Ελεφαντοστού στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το   StoiximaView  σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρουΠρογνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκεττένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ