ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με πρωταγωνιστή τον Λεβαντόφκσι κέρδισε και την άμυνα της
Άμυνα για κλάματα η Μπαρτσελόνα χάρισε δυο γκολ στη Βαλένθια (vid)
Μόνο έναν παίκτη θέλει τόσο πολύ ο Τσάβι για την επόμενη σεζόν στην Μπαρτσελόνα!
Γκιουλέρ: «Πήγα στη Ρεάλ για να γίνω ο διάδοχος του Μόντριτς»
Ο Σάκα πρώτα έβγαλε ασίστ και μετά γέλαγε μπροστά στους οπαδούς της Τότεναμ! (vid)
Λεβαντόφσκι: «Άξιζα Χρυσή Μπάλα! Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι της φετινής σεζόν»
Ο Νταβίντ Λουίζ ταπείνωσε τον Κάραγκερ: «Αστείο! Δεν πήρες ποτέ τίτλο, αλλά…»
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Η τεχνολογία μίλησε – Εκεί θα καταλήξει ο τίτλος της Premier League… και η τελική βαθμολογία!
Έκτακτο: Οριστική συμφωνία της Λίβερπουλ – Έπεσαν υπογραφές! (pic)
Ακραία πρόβλεψη Ματέους: «Ρεάλ κόντρα στην Μπάγερν! Έχουμε φαβορί….»
Ηχηρές αποχωρήσεις σε Ίντερ και Μίλαν – Χαιρέτησαν οι πρώτοι δύο!
«Μικρή» η Μπάγερν μπροστά στη… Ρεάλ – Η δήλωση Τούχελ τους ξέρανε!
Θα μας τρελάνει ο Τιάγκο Σίλβα – Βρήκε νέα ομάδα… και λέει το «ναι»!
Μπαρτσελόνα ξύπνησες – «Άρρωστη» ανανέωση στον νέο… Πουγιόλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

Μπορούσε συντριβή ο Ολυμπιακός, αλλά πάει με βραχεία κεφαλή στην Πόλη (vid)

Νίκη με 3-2 ο Ολυμπιακός επί της Φενέρμπαχτσέ πηγαίνοντας με ισχνό προβάδισμα στη ρεβάνς της άλλης Πέμπτης στην Τουρκία.

Μπορούσε συντριβή ο Ολυμπιακός, αλλά πάει με βραχεία κεφαλή στην Πόλη (vid)

Ας μην είμαστε πλεονέκτες, στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μιλούσαμε για συντριβή κι εφιάλτες. Ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος σήμερα από τη Φενέρμπαχτσέ και τη νίκησε με 3-2 στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Conference League. Οι Πειραιώτες πηγαίνουν με μικρό προβάδισμα στη ρεβάνς της Τουρκίας σε μια βδομάδα. Μέχρι και με τρία γκολ προηγήθηκε η ομάδα του Μεντιλίμπαρ, αλλά πλήρωσε ένα κακό επτάλεπτο, με τη Φενέρ να μπαίνει στο κόλπο.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Το ματς

Ο Ολυμπιακός δεν ενήργησε όπως με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Τσικνοπέμπτη. Μπήκε δυνατά και στο 9′ και προηγήθηκε με 1-0 χάρη στο τρομερό γκολ του Κώστα Φορτούνη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σούταρε έξοχα νικώντας τον Λιβάκοβιτς ύστερα από λάθος διώξιμο του Σογιουντσού. Η Φενέρ εν γένει ήταν δυναμική έχοντας ουκ ολίγες επισκέψεις στα καρέ του Κωνσταντίνου Τζολάκη. Όμως είτε ο Έλληνας τερματοφύλακας είτε η αστοχία των Τούρκων δεν επέτρεψαν το σκορ να αλλάξει ακόμα.

Στο 32ο λεπτό ο Κώστας Φορτούνης από εκτελεστής έγινε δημιουργός για μια θαυμάσια ασίστ στον Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος έμπειρος επιθετικός νίκησε τον Λιβάκοβιτς για το 2-0. Λίγο έλειψε να γινόταν το 2-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου από τον Κρούνιτς, όμως ο Τζολάκης είπε όχι.




Το 3-0 για τον Ολυμπιακό ήρθε ξανά από πίεση στην τουρκική άμυνα η οποία δεν ήταν καθόλου στη μέρα της γενικά. Ο Ελ Κααμπί έδωσε στον Τσικίνιο ο οποίος πλάσαρε διαγώνια και έβαλε… φωτιά στο φαληρικό γήπεδο. Προηγουμένως ο Μαροκινός φορ έχασε μοναδική ευκαιρία, όμως το πλασέ του με το κακό του πόδι (σ.σ. το δεξί) αποκρούστηκε από τον Κροάτη τερματοφύλακα των Τούρκων.




Έδωσε δικαιώματα ο Ολυμπιακός

Οι γηπεδούχοι όμως έδωσαν μέτρα στη Φενέρ και χρειάστηκε η επέμβαση του Τζολάκη στο 61΄ και στο 63΄, στο σουτ του Οσάγι και την κεφαλιά του Σιμάνσκι αντίστοιχα. Κι ενώ ο Μεντιλίμπαρ φώναζε από τον πάγκο στους παίκτες του να μην οπισθοχωρήσουν, ο Παναγιώτης Ρέτσος έκανε ένα αδιανόητο πέναλτι στον Οσάγι-Σάμουελ που σχεδόν είχε βγει από το γήπεδο έχοντας κάνει ένα ακίνδυνο γύρισμα της μπάλας. Ξανά ο Έλληνας αμυντικός ήταν ο αδύναμος κρίκος του Ολυμπιακού δίνοντας άλλο ένα πέναλτι, όπως είχε γίνει και στην Μπάτσκα Τόπολα με τον Ζαχάβι να σκοράρει.

Ο Τάντιτς νίκησε από τα 11 βήματα τον Τζολάκη μειώνοντας σε 3-1 στο 68΄, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ο Ρέτσος είδε κίτρινη και χάνει τη ρεβάνς. Κι επειδή ενός κακού μύρια έπονται, ο Καχβετσί μείωσε κι άλλο σκοράροντας εξ επαφής το 3-2 στο 74΄ και ξαναβάζοντας τους Τούρκους στο παιχνίδι της πρόκρισης.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ