Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θα… αγιάσει ο Σνάιντερ;
Premier League

Θα… αγιάσει ο Σνάιντερ;

Πρόταση απόκτησης του Γουέσλεϊ Σνάιντερ από την Γαλατασαράι φαίνεται πως έχει στα σκαριά η Σαουθάμπτον.

18.12.2014 | 13:00

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ να μην είναι πια ικανοποιημένος στη Γαλατασαράι και να επιθυμεί να αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ακουστεί κατά καιρούς πως έχει στην μεταγραφική της λίστα τον Ολλανδό χαφ. Ωστόσο, τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ακόμη μία ομάδα που ενδιαφέρεται για τον έμπειρο μέσο είναι η Σαουθάμπτον.

Οι “άγιοι” ξεκίνησαν πολύ καλά τις υποχρεώσεις του στην Πρέμιερ Λιγκ φτάνοντας να είναι μία ανάσα από την πρωτοπόρο, Τσέλσι. Βέβαια, στην συνέχεια “ξεφούσκωσαν”, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μέχρι και τον πρόωρο αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Γι’ αυτό το λόγο και ο τεχνικός του συλλόγου, Ρόναλντ Κούμαν, θέλει να φέρει τον συμπατριώτη του, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την μεσαία γραμμή της Σαουθάμπτον, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στον Άγιαξ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version