Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Ψήνεται” για Μικιταριάν η Γιουβέντους!
Ντόρτμουντ

“Ψήνεται” για Μικιταριάν η Γιουβέντους!

Επαφές με τον εκπρόσωπο του επιθετικού της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Χένριχ Μικιταριάν, φαίνεται πως είχε τις τελευταίες ημέρες η Γιουβέντους, όπως αναφέρουν ΜΜΕ.

05.02.2015 | 16:53

Οι μέτριες ως κακές φετινές εμφανίσεις του Χένριχ Μικιταριάν με τη φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ σε συνδυασμό με την τραγική πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα έχουν κάνει τη Γιουβέντους να ενδιαφέρεται για εκείνον.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από ιταλικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι άνθρωποι της “Μεγάλης Κυρίας” είχαν μία πρώτη επαφή με τον εκπρόσωπο του παίκτη που δεν είναι άλλος από τον γνωστό μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα.

Μάλιστα, εκείνος με πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως όλα είναι ανοικτά, ενόψει καλοκαιριού. Τα πράγματα στους Βεστφαλούς αυτή την στιγμή είναι πολύ άσχημα και εφόσον η ομάδα δεν παραμείνει στην Μπουντεσλίγκα αναμένεται “κύμα” αποχωρήσεων και ο Αρμένιος επιθετικός φαντάζει πως θα είναι από τους πρώτους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version