Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Κλέβει” Οταμέντι από Γιουνάιτεντ η Σίτι;
Μάντσεστερ Σίτι

“Κλέβει” Οταμέντι από Γιουνάιτεντ η Σίτι;

Πιο κοντά στην απόκτηση του Νικολάς Οταμέντι από τη Βαλένθια φέρεται πως είναι η Μάντσεστερ Σίτι, παρά η Γιουνάιτεντ που είχε ξεκινήσει πρώτη επαφές μαζί του.

21.07.2015 | 17:56

“Σφάζονται” οι ομάδες στα πόδια του Νίκολας Οταμέντι!

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ο Αργεντινός αμυντικός έχει απασχολήσει αρκετούς συλλόγους μεταξύ των οποίων και οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου δείχνουν πως οι “πολίτες” είναι εκείνοι που βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτησή του παρά οι “κόκκινοι διάβολοι” που είχαν ξεκινήσει επαφές με τον εκπρόσωπό του πολύ νωρίτερα.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή της Βαλένθια τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Μάντσεστερ, προκειμένου να μιλήσει και με τις δύο ομάδες της πόλης με τους “γαλάζιους” να είναι στην “πολ- ποζίσιον” και να είναι πιο “ζεστοί” στο να δώσουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ που ζητάνε οι “νυχτερίδες”, ώστε να τον εντάξουν στο σύνολό τους, ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version