Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κατέληξε στην Νάπολι ο Μαξίμοβιτς
Νάπολι

Κατέληξε στην Νάπολι ο Μαξίμοβιτς

Στην Νάπολι θα αγωνίζεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Νίκολα Μαξίμοβιτς.

01.09.2016 | 10:59

Ο Νίκολα Μαξίμοβιτς μετά από πολλές προσπάθεις να πείσει την διοίκηση της Τορίνο να καταλήξει στους “παρτενοπέι” τα κατάφερε και από την τρέχουσα σεζόν θα αποτελεί παίκτη της Νάπολι.

Ειδικότερα, ο Σέρβος στόπερ τον Αύγουστο δεν είχε εμφανιστεί σε πολλές προπονήσεις της ομάδας του κάτι που εκνεύρισε τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει τον ποδοσφαιριστή να μετακομίσει στους Ναπολιτάνους.

Έτσι, οι δευτεραθλητές Ιταλίας θα πληρώσουν αρχικά 5 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσουν με μορφή δανεισμού ενώ στο τέλος της σεζόν θα είναι υποχρεωμένοι να καταβάλουν 20 εκατομμύρια ευρώ για να αγοράσουν τα δικαιώματά του.

Η μεταγραφή του 24χρονου άσου, καθυστέρησε, μάλιστα, λόγω ενός προβλήματος ασφάλειας στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης κάτι που του στέρησε τη δυνατότητα να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ.

Ως μέρος της συμφωνίας ο Ιταλός μέσος της Νάπολι, Μίρκο Βαλντιφιόρι, έγινε ποδοσφαιριστής της Τορίνο, καθώς στους “παρτενοπέι” δεν αγωνίστηκε όσο θα επιθυμούσε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version