Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κούμαν: “Ελπίζουμε η Γιουνάιτεντ να κατακτήσει το Λιγκ Καπ”
Έβερτον

Κούμαν: “Ελπίζουμε η Γιουνάιτεντ να κατακτήσει το Λιγκ Καπ”

Ο τεχνικός της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν, θέλει να δει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κατακτά το φετινό Λιγκ Καπ.

25.02.2017 | 13:06

Την Κυριακή (26/2) η Μάντσεστερ Γιουναίτετν θα αντιμετωπίσει στο “Γουέμπλεϊ” την Σαουθάμπτον για να διεκδικήσει τo πέμπτο Λιγκ Καπ στην ιστορία της. Ωστόσο, το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν πηγάζει μόνο από τις ομάδες που θα κοντραριστούν στον τελικό.

Ειδικότερα, η Έβερτον, η οποία επιθυμεί να αγωνίζεται στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και σε περίπτωση που τερματίσει σε αυτή τη θέση θα καταφέρει να πετύχει τον ευρωπαϊκό της στόχο υπό δύο όρους: Πρώτον, δεν πρέπει η Σαουθάμπτον να κατακτήσει το Λιγκ Καπ και δεύτερον η νικήτρια του FA Cup πρέπει να έχει τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Γι΄αυτό το λόγο ο πρώην τεχνικός της Σαουθάμπτον και νυν προπονητής της Έβερτον δε θα υποστηρίξει τους “άγιους” στον τελικό: “Είναι αλήθεια ότι θα χρειαστούμε βοήθεια από τις ομάδες που θα κατακτήσουν τα δύο Κύπελλα. Υπό αυτήν τη λογική ελπίζουμε η Γιουνάιτεντ να νικήσει στον τελικό και ένα από τα μεγαλα κλαμπ να νικήσει το FA Cup, διότι μετά είναι πιθανό αν τερματίσουμε έβδομοι να μπορέσουμε να προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version