Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Έριξε την ευθύνη στον Σιδηρόπουλο ο Βενγκέρ (vid)
Άρσεναλ

Έριξε την ευθύνη στον Σιδηρόπουλο ο Βενγκέρ (vid)

Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, τα έχωσε στο διαιτητή μετά την ήττα των "κανονιέρηδων" από την Μπάγερν Μονάχου με 5-1.

08.03.2017 | 21:16

Η Άρσεναλ αποκλείστηκε από την Μπάγερν Μονάχου από τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ με συνολικό σκορ 10-2 ισοφαρίζοντας τη δεύτερη σχετική χειρότερη επίδοση στην ιστορία του θεσμού την οποία μοιράζεται με την Βέρντερ Βρέμης και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, οι οποίες αποκλείστηκαν από τις Λυών και Μπαρτσελόνα το 2005 και το 2012 αντίστοιχα.

Παρά την έκταση του σκορ, όμως, ο τεχνικός των “κανονιέρηδων”, Αρσέν Βενγκέρ, έριξε την ευθύνη της ήττας στο “Εμιρειτς” στον Σιδηρόπουλο, ο οποίος διεύθυνε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ειδικότερα, ο Αλσατός διαμαρτυρήθηκε για ένα πέναλτι που κακώς δε δόθηκε στην Άρσεναλ και για την λανθασμένη κόκκινη κάρτα που δόθηκε στον Κοσιελνί για αμφισβητούμενο πέναλτι πάνω στον Λεβαντίφσκι.

“Διάφοροι τομείς εξηγούν γιατί αποκλειστήκαμε, αλλά νιώθω πως κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε και ήμασταν πραγματικά άτυχοι απόψε με κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, τις οποίες μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω. Ενώ ήμασταν 1-0 μπροστά στο σκορ ήταν 100% πέναλτι στον Γουόλκοτ, ο Λεβαντόβσκι ήταν οφ-σάιντ, δεν υπήρχε το πέναλτι που έδωσε σε βάρος μας και μάλιστα έδωσε και κόκκινη κάρτα. Αυτό φυσικά μας σκότωσε, σκότωσε το παιχνίδι μας. Μετά από αυτό ήταν δύσκολο να αγωνιζόμαστε με 10 ποδοσφαιριστές. Είναι δύσκολο να κατανοήσεις τι έγινε. Η ομάδα έκανε σπουδαία προσπάθεια απόψε και έπαιξε αρκετά καλά”

Ο δημοσιογράφος της αγγλικής τηλεόρασης επέμεινε με τις ερωτήσεις σχετικά με τις αποφάσεις του διαιτητή και ο Βενγκέρ συνέχισε στο ίδιο ύφος: “Ναι, ήταν η φάση που έκρινε τον αγώνα. Μένεις με 10 παίκτες και είναι αδύνατο να βάλεις 4 γκολ. Νομίζω πως αυτό που είναι απαίσιο είναι πως ο Λεβαντόβσκι είναι οφ-σάιντ, δεν υπάρχει πέναλτι, δίνεται κίτρινη κάρτα και μετά γίνεται κόκκινη! Απλά αυτό δεν είναι σοβαρό! Όταν βλέπεις πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και βλέπεις μια συμπεριφορά όπως αυτή, τότε πραγματικά λυπάσαι για τους ανθρώπους που πλήρωσαν για να δουν αυτό το ματς. Δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γινόταν αν είχαμε βάλει δεύτερο γκολ, το αποτέλεσμα δεν δείχνει την πραγματική εικόνα και την ποιότητα της εμφάνισής μας”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version