Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντοναρούμα: «Περήφανος που είμαι στη Μίλαν»
Home Page

Ντοναρούμα: «Περήφανος που είμαι στη Μίλαν»

Περήφανος που ανήκει στην οικογένεια της Μίλαν δήλωσε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

04.08.2017 | 13:32

Η Μίλαν πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης απέναντι στην Κραϊόβα και ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα μίλησε για τη χρονιά που έρχεται ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την περηφάνια του για το γεγονός ότι παρέμεινε στο Μιλάνο για τους «ροσονέρι».

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους μας, οι οποίοι με υποδέχτηκαν τόσο ζεστά, πραγματικά δεν το περίμενα. Τους υπόσχομαι πως θα δώσω τα πάντα για εκείνους και το σύλλογο.

Προσωπικά για εμένα τίποτα δεν έχει αλλάξει. Πάντα είμαι ο εαυτός μου και προσπαθώ να βοηθάω τους συμπαίκτες μου με τον ίδιο τρόπο που βοηθούν εμένα» τόνισε αρχικά ο Ντοναρούμα ενώ συνέχισε μιλώντας για τη νίκη της Μίλαν απέναντι στην Κραϊόβα:

«Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά και αυτό φάνηκε και από τα δυο παΙχνίδια με τη Κραϊκόβα, όπου δε δεχτήκαμε κανένα γκολ. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στην οικογένεια μου, η οποία πάντα ήταν στο πλευρό μου. Είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα της Μίλαν».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version