Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του ο Νεϊμάρ
Παρί Σεν Ζερμέν

Απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ ζήτησε συγνώμη για το περιστατικό με τον Έντισον Καβάνι.

21.09.2017 | 21:36

Η αψιμαχία ανάμεσα στον Νεϊμάρ και τον Έντισον Καβάνι για την ανάληψη μίας εκτέλεσης πέναλτι στην πρόσφατη αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με αντίπαλο την Λυών έγινε πρωτοσέλιδο σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της Γαλλίας.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έκαναν λόγο ακόμα και για την προφορική κατάθεση αιτήματος αποχώρησης του Ουρουγουανού στραίκερ από την πλευρά του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.

Ωστόσο, τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα μοιάζουν να μην έχουν βάση σύμφωνα με το πρόσφατο ρεπορτάζ της L’Equipe. Ειδικότερα, στη χθεσινή προπόνηση (21/9), στο χώρο των αποδυτηρίων, ο Νεϊμάρ ζήτησε συγνώμη από τους συμπαίκτες του για την αναστάτωση που δημιούργησε, με τον Τιάγκο Σίλβα, μάλιστα, να αναλαμβάνει ρόλο μεταφραστή.

Ο τεχνικός των Παριζιάνων, πάντως, Ουνάι Έμερι, ξεκαθάρισε ότι από εδώ και στο εξής προς αποφυγή παρόμοιων παρεξηγήσεων τις εκτελέσεις πέναλτι θα αναλαμβάνει ο Έντισον Καβάνι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version