Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Θυσιάζει” Μπέιλ για Ντε Χέα η Ρεάλ!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

“Θυσιάζει” Μπέιλ για Ντε Χέα η Ρεάλ!

Μετά από χρόνια φαίνεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης βρήκε τον τρόπο για να κάνει δικό της τον Νταβίντ Ντε Χέα και να ενισχυθεί στην εστία της.

17.10.2017 | 12:24

Τα τελευταία της καλοκαίρια η Ρεάλ Μαδρίτης τα έχει περάσει, προσπαθώντας να αποκτήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Νταβίντ Ντε Χέα. Χωρίς επιτυχία όμως. Αυτό είναι σίγουρο. Αν και πριν από δύο χρόνια έφτασε κοντά. Πολύ κοντά. Από τη μεριά της η αγγλική ομάδα καλοβλέπει τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Αυτό το είχε επισημάνει με δηλώσεις του και ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο, πριν από μόλις μερικούς μήνες. Ωστόσο, έμεινε εκεί. Τίποτα παραπάνω. Για την ώρα πάντα. Αν και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις.

Πάει στο Μάντσεστερ ο Μπέιλ και Μαδρίτη ο Ντε Χέα;

Όπως αναφέρουν αγγλικά και ισπανικά ΜΜΕ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιου είδους ανταλλαγή. Δηλαδή, να πάρει ο 26χρονος γκολκίπερ το αεροπλάνο για τη Μαδρίτη και ο έμπειρος φορ το αντίστοιχο για το Μάντσεστερ.

Άλλωστε κάτι τέτοιο θα ήταν ό,τι καλύτερο τόσο για τις ομάδες, όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Η Ρεάλ ψάχνει κάποιον καλύτερο από τον Κέιλορ Νάβας, κάτω από τα δοκάρια της. Την ίδια στιγμή που ο Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης του μ΄ένα υπερόπλο, όπως είναι ο Μπέιλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version