Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“Αφηνιάζει” με τους Λονδρέζους…
Τότεναμ

“Αφηνιάζει” με τους Λονδρέζους…

Η Γουότφορντ ήταν καλύτερη από την Τότεναμ στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά τελικά έμεινε στο 1-1 και έκοψε βαθμούς από άλλη μια ομάδα του Λονδίνου.

02.12.2017 | 19:00

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Γουότφορντ καθώς με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου πήρε το προβάδισμα. Ο Κλέβερλι εκτέλεσε κόρνερ και ο Κριστιάν Καμπασέλε με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιορίς.

Στη συνέχεια η Τότεναμ ανέβασε την απόδοση της και τελικά κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 25ο λεπτό. Ο Έρικσεν έκανε πολύ ωραίο γύρισμα από τα δεξιά και ο Σον έσπρωξε τη μπάλα στην εστία του Γκόμες.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μερικά καλά σουτ εκτός περιοχής με τον Ντέιβις αλλά το σκορ έμεινε στο 1-1 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Τότεναμ πίεσε για να πάρει το προβάδισμα αλλά στο 52ο λεπτό έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Σάντσες. Οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το δεύτερο γκολ αλλά το σουτ του Ντουκουρέ σταμάτησε στο δοκάρι.

Με παίκτη παραπάνω η Γουότφορντ προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της νίκης αλλά έλειψε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version