Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντεσάν: «Κανένας δε θυμάται τον φιναλίστ»
Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Ντεσάν: «Κανένας δε θυμάται τον φιναλίστ»

Αμέσως μετά την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ντιντιέ Ντεσάν μίλησε στους παίκτες του, τονίζοντας πως σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, κανένας δε θυμάται τον φιναλίστ.

12.07.2018 | 14:40

Μπορεί το κλίμα στα αποδυτήρια των Γάλλων να ήταν πανηγυρικό μετά τη νίκη επί του Βελγίου και την πρόκριση στον τελικό του Μουντιάλ, παρόλα αυτά ο Ντιντιέ Ντεσάν κράτησε χαμηλά τη μπάλα στην ομιλία του.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος τεχνικός δήλωσε: «Το αξίζατε. Δώσατε τα πάντα, είμαι περήφανος για εσάς. Τώρα, απολαύστε τον χρόνο με την οικογένειά σας. Φάτε καλά, ακούστε προσεκτικά τον Γκρέγκορι Ντουπόντ. Ο τελικός ξεκινάει εδώ. Θα πάτε να χαλαρώσετε με τις οικογένειές σας (κάτι που έγινε ξανά πριν το παιχνίδι με το Βέλγιο). Χαλαρώστε. Αλλά αύριο, θα πρέπει να συγκεντρωθείτε. Σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, οι άνθρωποι θυμούνται μόνο τους νικητές. Κανένας δε θυμάται τον φιναλίστ».

Ο ίδιος ο Ντεσάν, γνωρίζει πολύ καλά από Παγκόσμια Κύπελλα και τελικούς, καθώς το 1998 ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους της κατάκτησης του Μουντιάλ από τους Γάλλους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Παγκόσμιο Κύπελλο 2018
Exit mobile version