Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ξανά για Γκοδίν η Γιουβέντους
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2018

Ξανά για Γκοδίν η Γιουβέντους

Τα ρέστα της για την απόκτηση του Γκοδίν της Ατλετικο Μαδρίτης δίνει η Γιουβέντους που ψάχνει απεγνωσμένα για τον αντικαταστάτη του Ντανιέλε Ρουγκάνι.

25.07.2018 | 12:31

Σύμφωνα με το «Premium Sport», η διοίκηση της Γιουβέντους κατέθεσε βελτιωμένη πρόταση συμβολαίου στον πολύπειρο Ουρουγουανό διεθνή στόπερ Ντιέγο Γοδίν.

Η «Βέκια Σινιόρα» προσφέρει διετές συμβόλαιο με προοπτική επέκτασής του για μια ακόμη σεζόν στον 32χρονο κεντρικό αμυντικό της Ατλέτικο Μαδρίτης και περιμένει πλέον το «ΟΚ» του προκειμένου να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο τρέχον συμβόλαιό του με τους «Ροχιμπλάνκος» του Ντιέγο Σιμεόνε, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ, και να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η Γιουβέντους στο πλαίσιο της γενικής ανανέωσης του ρόστερ της προσπαθεί να θωρακίσει την αμυντική της γραμμή και ο Γκοδίν θα αποτελέσει την κορυφή της δύναμής της μαζί με τους Κιελίνι και Μπαρτζάλι. Ιδιαίτερα μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση και του Ρουγκάνι για την Τσέλσι η απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού φαντάζει απαραίτητη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2018
Ετικέτες
Exit mobile version