Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πήρε το 29 για χάρη των παιδιών του ο Μοράτα (pic)
Τσέλσι

Πήρε το 29 για χάρη των παιδιών του ο Μοράτα (pic)

Ο Άλβαρο Μοράτα, άλλαξε τον αριθμό στη φανέλα του, επιλέγοντας το 29 αντί του 9 που φορούσε την περσινή σεζόν, για να τιμήσει την γέννηση των δίδυμων παιδιών του.

03.08.2018 | 17:37

Μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών του στις 29 Ιουλίου, ο Άλβαρο Μοράτα πήρε την απόφαση να αλλάξει τον αριθμό 9 που φορούσε με το 29, θέλοντας να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την οικογένειά του.

Η γυναίκα του Άλις, έφερε στον κόσμο τον Αλεσάντρο και τον Λεονάρντο, με τον «χαζομπαμπά» Άλβαρο να σπεύδει να αλλάξει το νούμερο του.

Στις δηλώσεις του τόνισε πως: «Είναι μια μέρα που δε θα ξεχάσω ποτέ, αυτή της γέννησης των παιδιών μου. Η οικογένειά μου είναι τόσο σημαντική για εμένα και θα ήθελα να τιμήσω τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου, όταν θα είμαι στο χορτάρι. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να πάρω διαφορετικό νούμερο για τη νέα σεζόν και να θυμάμαι την ιδιαίτερη αυτή ημέρα, προσθέτοντας το 2 στη φανέλα μου».

«Λυπάμαι για τους οπαδούς που έχουν αγοράσει κιόλας τη φανέλα μου με το 9, αλλά ελπίζω να καταλάβετε την αφιέρωσή μου και ότι αυτό δε θα είναι πρόβλημα, καθώς μπορούμε να σας το αλλάξουμε με το 29. Ευχαριστώ για τη στήριξή σας και ελπίζω αυτή η χρονιά να μας δώσει ακόμη περισσότερους λόγους να πανηγυρίσουμε».

Από την πλευρά της, η Τσέλσι ενημερώνει τον κόσμο της που έχει προλάβει να αγοράσει τη φανέλα του Μοράτα με το 9 (για τη σεζόν 2018-2019) πως μπορούν να τη στείλουν πίσω για δωρεάν αλλαγή του αριθμού.

Εσείς τι λέτε; Του πάει;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version