Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Ψημένος» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζιντάν
Home Page

«Ψημένος» για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζιντάν

O Ζινεντίν Ζιντάν πραγματοποιεί παρατεταμένες διακοπές μιας και φέτος βρίσκεται εκτός πάγκων, ωστόσο δεν αποκλείεται το άμεσο μέλλον να τον βρει σε αυτόν των «Κόκκινων Διαβόλων».

15.08.2018 | 00:55

Η άκρως επιτυχημένη τριετία στην Ρεάλ Μαδρίτης με την κατάκτηση ισάριθμων Τσάμπιονς Λιγκ τον καθιστά έναν εκ των κορυφαίων προπονητών – αν όχι τον κορυφαίο – της γενιάς του. Ο «Ζιζού» άφησε πριν λίγους μήνες την «Βασίλισσα» μένοντας για ένα διάστημα εκτός δράσης περιμένοντας όπως όλα δείχνουν νέες προκλήσεις με πιθανότερο προορισμό που μπορεί να του τις προσφέρει να είναι η Πρέμιερ Λιγκ.

Η L’ Equipe αναφέρει σε πρόσφατο δημοσίευμά της πως ο Γάλλος προπονητής περιμένει στην… γωνία τυχόν απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το γαλλικό μέσο να κατανοεί πως η θέση του Πορτογάλου όσο και να μην διαρρέεται είναι επισφαλής. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ξεκίνησαν με νίκη τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα επικρατώντας 2-1 της Λέστερ, ωστόσο η επικράτηση δεν συνδυάστηκε επ’ ουδενί με θέαμα, αντιθέτως το σύνολο του «Special One» παρουσίασε κακό πρόσωπο γλιτώνοντας τα χειρότερα από τις «Αλεπούδες».

Η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν στους πάγκους είναι άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί, όμως αν αυτό συμβεί άμεσα δεν αποκλείεται να γίνει για χάρη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Μουρίνιο να κρίνεται από μέρα σε μέρα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version