Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με Μοράτα «γητευτή», 2 στα 2 οι «Μπλε» (vid)
Europa League

Με Μοράτα «γητευτή», 2 στα 2 οι «Μπλε» (vid)

Οι «Μπλε» τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην αξιόμαχη Βίντι όμως με το εύστοχο τελείωμα του Αλβάρο Μοράτα κατάφεραν να μαζέψουν ακόμη τρεις βαθμούς στο σακούλι τους διευρύνοντας το αήττητό τους.

05.10.2018 | 00:00

Ο Μαουρίτσιο Σάρι ανακάτεψε ιδιαίτερα την τράπουλα παρουσιάζοντας την ομάδα του με νέα πρόσωπα στο Στάμφορντ Μπριντζ, οι Λονδρέζοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση των Ούγγρων, ωστόσο το τέρμα του Άλβαρο Μοράτα στο 70′ στάθηκε αρκετό για να κάνει η Τσέλσι το δύο στα δύο στον όμιλό της.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν εξαιρετικά στο Λονδίνο, είχαν τις ευκαιρίες τους να παγώσουν την Τσέλσι, όμως η κλάση των παικτών του αγγλικού συλλόγου ήταν αρκετή για να κάνει σε μία τουλάχιστον φάση την διαφορά. Η νίκη αυτή διευρύνει το εκπληκτικό ξεκίνημα της Τσέλσι, με την ομάδα του Σάρι να αγνοεί την ήττα σε Αγγλία και Ευρώπη. Στον αντίποδα η Βίντι πάλεψε όμως έφυγε από το Λονδίνο όπως ακριβώς θα περίμενε, περιμένοντας πλέον τις διπλές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε όπως αναμενόταν, με την Τσέλσι να αναλαμβάνει από την σέντρα τα ηνία του παιχνιδιού και τους φιλοξενούμενους να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν στην κόντρα. Ο Ιταλός τεχνικός των «Μπλε» έδωσε ανάσες σε αρκετά πρόσωπα που μέχρι ώρας τράβηξαν κουπί σε Αγγλία και Ευρώπη δίνοντας το ελεύθερο στον Λόφτους Τσικ. Ο Άγγλος επιθετικός ανέλαβε να ωθήσει την ομάδα του στην επιτυχία, πήρε πρωτοβουλίες όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο στις προσπάθειες που επιχείρησε.

Η Βίντι είχε τις ευκαιρίες της, με σφικτή αμυντική διάταξη δεν άφησε πολλές φορές τους Λονδρέζους να πατήσουν περιοχή παίζοντας πολλές φορές στα όρια του αντιαθλητικού. Στην επανάληψη, οι «Μπλε» ανέβασαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και με τους Πέδρο και Μοράτα άσκησαν περαιτέρω πίεση στα καρέ των Ούγγρων, με το τέρμα να έρχεται όλο και πιο κοντά. Τελικά ο γόρδιος δεσμός λύθηκε στο 70ο λεπτό με τον Άλβαρο Μοράτα να εκμεταλλεύεται άριστα την κεφαλιά πάσα του Γουίλιαν και με όμορφο τελείωμα να ανοίγει το σκορ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το τελευταίο 20λεπτο βρήκε την Τσέλσι να διαχειρίζεται απόλυτα το προβάδισμά της και εν τέλει να πανηγυρίζει ένα κοπιαστικό τρίποντο που την φέρνει μόνη πρώτη στον όμιλο, περιμένοντας τα δύο επόμενα παιχνίδια με την Μπάτε Μπορίσοφ.

https://www.youtube.com/watch?v=h1ZHiG9OxCM

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version