Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μεγάλη κίνηση από Ναντ: Αποσύρει το “9” του Σάλα! (pic)
Ligue 1

Μεγάλη κίνηση από Ναντ: Αποσύρει το “9” του Σάλα! (pic)

Ο Εμιλιάνο Σάλα θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά των ανθρώπων της Ναντ. Γι' αυτό και εκείνοι θα αποσύρουν τη φανέλα με το νούμερό του.

08.02.2019 | 13:49

Ο Εμιλιάνο Σάλα φόρεσε τη φανέλα της Ναντ από το 2015 ως και το 2019. Πέντε χρόνια δεν ήταν και λίγα. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια ο Αργεντινός φορ έζησε καλές και κακές στιγμές με τους Γάλλους. Όμως, εκείνος δεν σταμάταγε να σκοράρει για χάρη τους.

Είχε φτάσει να έχει 42 γκολ με τη φανέλα τους σε 150 ματς. Όχι και άσχημα. Γι’ αυτό το λόγο και η Κάρντιφ τα “έσκασε” αδρά για χάρη του. Ωστόσο, οι Ουαλοί δεν πρόλαβαν ποτέ να τον δουν να αγωνίζεται μαζί τους.

Βλέπετε η ζωή του ταλαντούχου επιθετικού έμελλε να του παίξει ένα άσχημο παιχνίδι. Από αυτά που δεν μπορείς να τα “γυρίσεις”.

Η μεγάλη κίνηση για τον Σαλά!

Όλοι όσοι τον είχαν γνωρίσει μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια είχαν να πουν τα καλύτερα για εκείνον. Ο Σάλα εκτός από σπουδαίος παίκτης ήταν και σπουδαίος άνθρωπος. Αυτό ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο.

Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωπο της Ναντ πήραν την παρακάτω απόφαση. Να αποσύρουν τη φανέλα με το νούμερο “9”, προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του. Μία κίνηση που λέει πολλά. Μία κίνηση που δείχνει πως οι Γάλλοι θα έχουν για πάντα τον Αργεντινό στις καρδιές τους.

Αυτές που ράγισαν στα δύο όταν έμαθαν ότι βρέθηκε το άψυχο κορμί του κάπου στη θάλασσα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version