Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Λιώνει» στις προπονήσεις της Άρσεναλ ο Μαυροπάνος (pic)
Home Page

«Λιώνει» στις προπονήσεις της Άρσεναλ ο Μαυροπάνος (pic)

Ο Ντίνος Μαυροπάνος προσπαθεί τα κερδίσει το χαμένο έδαφος από τον τραυματισμό του, πραγματοποιώντας εξαντλητικές προπονήσεις στην προσπάθεια να πείσει τον Έμερι για περισσότερες ευκαιρίες.

06.03.2019 | 23:22

Η σεζόν δεν κυλάει και τόσο καλά για τον Κώστα Μαυροπάνο. Ο νεαρός αμυντικός της Άρσεναλ τραυματίστηκε πρώτη φορά τον περασμένο Αύγουστο.

Από τότε μέχρι και σήμερα προσπαθεί να βρει τα πατήματά του. Γι’ αυτό το λόγο και ο Ουνάι Έμερι δεν τον έχει χρησιμοποιήσει ελάχιστα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ (έχει παίξει μόλις έντεκα λεπτά).

Δεν “μασάει” ο Μαυροπάνος

Ωστόσο, το ηθικό του Έλληνα κεντρικού αμυντικού παραμένει σε υψηλά επίπεδα. Δεν έχει βάλει κάτω το κεφάλι. Δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ, ώστε να αποδείξει ότι πρέπει να αγωνίζεται ολοένα και περισσότερο με τους “κανονιέρηδες”.

Γι’ αυτό το λόγο τα δίνει όλα στις προπονήσεις των Λονδρέζων, όπως μας έδειξε και μέσω της προσωπικής του σελίδας στα social media.

Ο νεαρός δεν διάγει και τις καλύτερες των περιόδων του στο Λονδίνο. Ο τραυματισμός του τον περασμένο Αύγουστο τον έχει φέρει αρκετά πίσω σε σχέση με τους συμπαίκτες. Αποτέλεσμα αυτού να χάνει για την ώρα την μάχη, μένοντας σταθερά στον πάγκο. Ο Ουνάι Έμερι δεν παύει να εμπιστεύεται τον Έλληνα αμυντικό, ωστόσο είναι περισσότερο σίγουρος με τις λύσεις των Μουστάφι και Σωκράτη.

Ο Μαυροπάνος έχει μπροστά του ολόκληρο μέλλον να αποδείξει τι πραγματικά αξίζει. Η επιλογή του Αρσέν Βενγκέρ δεν ήταν τυχαία. Ο Αλσατός προτού αφήσει την Άρσεναλ είχε κάνει την σωστή κίνηση με την απόκτηση του!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version