Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαγική ασίστ από τον Ζιρού και 1-0 με Πέδρο η Τσέλσι! (vid)
Europa League

Μαγική ασίστ από τον Ζιρού και 1-0 με Πέδρο η Τσέλσι! (vid)

Η Τσέλσι άνοιξε το σκορ κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με δράστη τον Πέδρο, έπειτα από...άρρωστο τακουνάκι του Ολιβιέ Ζιρού.

07.03.2019 | 22:34

Προβάδισμα πρόκρισης κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου από το πρώτο παιχνίδι διεκδικεί η Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι θέλει να «καθαρίσει» από την Αγγλία, ούτως ώστε να μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στην Ουκρανία. Και το ξεκίνημα της αν μη τι άλλο θεωρείται ιδανικό. Και γι’ αυτό θα πρέπει να ευγνωμονεί τους Ολιβιέ Ζιρού και Πέδρο.

Τι έκαναν οι δύο κύριοι; Μα φυσικά είχαν κεντρικό ρόλο στο 1-0 των «μπλε» κόντρα στη Ντιναμό. Αρχικά ο Ισπανός ποδοσφαιριστής βρήκε τον Γάλλο συμπαίκτη του μέσα στην περιοχή, κι εκείνος μ’ ένα μαγικό τακουνάκι του γύρισε ξανά την μπάλα φάτσα με το τέρμα, με το έργο του να μην είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ουσιαστικά όλα τα λεφτά ήταν η έμπνευση του Ζιρού. Βλέπετε, ο έμπειρος φορ πέρασε την μπάλα και κάτω από τα πόδια του Σαμπάνοφ για να βγάλει την εξαιρετική ασίστ.

Απολαύστε το γκολ της Τσέλσι:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version