Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)
Team Of the Week

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Τα πρωταθλήματα επέστρεψαν... δυναμικά και εμείς σας παραθέτουμε τους κορυφαίους της αγωνιστικής!

01.04.2019 | 18:12

Μετά την διακοπή για τα προκριματικά του EURO, τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης επέστρεψαν στην δράση! Ο “Βασιλιάς” διάλεξε τους κορυφαίους της αγωνιστικής και έφτιαξε την δική του ενδεκάδα.

Αρκετές εκπλήξεις με ποδοσφαιριστές που δεν συνηθίζουν να εντυπωσιάζουν με τις αποδόσεις τους, αλλά και αρκετοί… γνωστοί στην ενδεκάδα αυτής της εβδομάδας!

Τερματοφύλακας

Αλεξάντερ Σβόλοβ (Φράιμπουργκ)

Ο τερματοφύλακας της Φράιμπουργκ έκανε εκπληκτική εμφάνιση στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου. Ήταν ο κύριος λόγος της… γκέλας των Βαυαρών. Ο Γερμανός έκανε τρομερές επεμβάσεις και κράτησε το 1-1 μέχρι το τέλος, αποτέλεσμα που αν και νωρίς μπορεί να κοστίσει το τίτλο στην Μπάγερν.

Αριστερό στόπερ

Ατσέρμπι (Λάτσιο)

Το διπλό της αγωνιστικής στο ιταλικό πρωτάθλημα το έκανε η Λάτσιο! Η ομάδα της Ρώμης επικράτησε με 1-0 της Ίντερ στο Μεάτσα. Κορυφαίος για τους «λατσιάλι» ο Ατσέρμπι που ήταν ανίκητος στις μονομαχίες με τους επιθετικούς των Μιλανέζων, κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν.

Δεξί στόπερ

Μόργκαν (Λέστερ)

Ο δυναμικός στόπερ της Λέστερ κλέβει τα φώτα αυτήν την εβδομάδα. Ο Μόργκαν ήτανε κομβικός στην νίκη επί της Μπόρνμουθ. Σημείωσε το πρώτο τέρμα που ξεκλείδωσε την αναμέτρηση και δεν έχανε μονομαχία στα μετόπισθεν δείχνοντας την ποιότητα του.

Αριστερό μπακ

Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Ο Άγγλος μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βρει τον εαυτό του με τον Σόλσκιερ. Ήταν ιδιαίτερα κινητικός στην αναμέτρηση με την Γουότφορντ και έδωσε την ασίστ στο πρώτο τέρμα των κόκκινων διαβόλων.

Δεξί μπακ

Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις για τον Ισπανός μπακ. Ο άσος της Τσέλσι, βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα του να φύγει με το διπλό από το Κάρντιφ. Σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης σε κρίσιμο σημείο και τα ανεβάσματα του βοήθησαν έτσι ώστε να έρθει η ολική ανατροπή του σκορ.

Εσωτερικό χαφ

Ντάνι Παρέχο (Βαλένθια)

Ο εμβληματικός αρχηγός της Βαλένθια έδωσε στην ομάδα του ένα σπουδαίο διπλό. Οι νυχτερίδες πέρασαν από την έδρα της Σεβίλης με 1-0, χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Παρέχο. Πλεόν η Βαλένθια έφτασε τους 43 βαθμούς και οδεύει ολοταχώς προς τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Εσωτερικό χαφ

Κόστιτς (Άιντραχτ Φρνκφούρτης)

Τρομερός ο Σέρβος μέσος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Ο 26χρονος είναι η έκπληξη της φετινής σεζόν για τους Γερμανούς. Ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής του 3-0 επί της Στουτγκάρδης. Σημείωσε δύο γκολ και έφτασε αισίως τα 5 στο πρωτάθλημα.

Εσωτερικό χαφ

Μαξ Κρούζε (Βέρντερ Βρέμης)

Η εμπειρία στο ρόστερ της  Βέρντερ Βρέμης δεν… ξεχειλίζει. Ωστόσο, ο Μαξ Κρούζε όντας από τους πιο μεγάλους έχει επωμισθεί το δύσκολο έργο του ηγέτη. Ο Γερμανός έκανε μια ακόμη τρομερή εμφάνιση στην αναμέτρηση με την Μάιντς. Η Βέρντερ επικράτησε με 3-1, με τον Κρούζε να σκοράρει δις και να δημιουργεί το τρίτο.

Αριστερό εξτρέμ

Λίο Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Ναι, ο Αργεντινός μάγος είναι και πάλι εδώ! Ο Λίο Μέσι πρωταγωνίστησε για μια ακόμα φορά στην αγωνιστική που μας πέρασε. Πλέον θα μας κάνει αίσθηση αν κάποια εβδομάδα τεθεί εκτός της κορυφαίας ενδεκάδας. Στο τοπικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ ο σούπερ σταρ των Μπλαουγκράνα σημείωσε δύο γκολ και έδωσε το τρίποντο στους Καταλανούς.

Δεξι εξτρέμ

Ιάγο Άσπας (Θέλτα)

Σπουδαία πράγματα από τον επιθετικό της Θέλτα. Η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, ωστόσο κατάφερε να γυρίσει τούμπα το ματς επικρατώντας στο τέλος με 3-2! Ο Άσπας πέτυχε δύο γκολ και στο τέλος της αναμέτρησης οι φίλοι και οι συμπαίκτες του τον αποθέωσαν.

Κεντρικός επιθετικός

Πάκο Αλκάθερ

Ο άσος της Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε σιγήσει τις τελευταίες αγωνιστικές. Ωστόσο, επέστρεψε, με εμφατικό μάλιστα τρόπο. Ο 25χρονος επιθετικός ήταν καθοριστικός στην αναμέτρηση με την Βόλσφμπουργκ. Ο Ισπανός έδωσε την νίκη στην ομάδα του με δύο δικά του γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ανεβάζοντας τους Βεστφαλούς στο +2 από την Μπάγερν Μονάχου!

[team1]

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version