Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ «χ»αλαρή και… η Ουντινέζε μένει! (vid)
Ίντερ

Ίντερ «χ»αλαρή και… η Ουντινέζε μένει! (vid)

Η Ίντερ έμεινε στο 0-0 στην έδρα της Ουντινέζε, ωστόσο πήρε σημαντικό βαθμό για την μάχη που κάνει για το... Τσάμπιονς Λιγκ!

04.05.2019 | 23:21

Η Ίντερ φιλοξενήθηκε από την Ουντινέζε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0! Αποτέλεσμα το οποίοι εξυπηρετεί τους σκοπούς και των δύο ομάδων. Αφενός η Ίντερ εδραιώθηκε στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφετέρου η Ουντινέζε ανέβηκε στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Πάντως ήταν η τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση που βρίσκει την ομάδα του Σπαλέτι χωρίς τρίποντο!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Μπορεί η Ίντερ να είχε την κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερνε να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ των γηπεδούχων.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως υπάρχει μόλις μία καλή φάση στο πρώτο μέρος και αυτή για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα στο 14′ ο Ναϊνγκολάν έπιασε ωραίο δυνατό σουτ, ωστόσο ο γκολκίπερ της Ουντινέζε δήλωσε παρών. Έτσι απολύτως δικαιολογημένα το 0-0 ήταν και το σκορ ημιχρόνου, με την Ουντινέζε να είναι ευχαριστημένη ακόμα και με την ισοπαλία!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «νερατζούρι» μπήκαν δυνατά και απείλησαν με τον Λαουτάρο στο 47΄, ωστόσο το σουτ του Αργεντινού δεν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Ναϊνγκολάν έχασε νέα τεράστια ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στους Μιλανέζους! Ωστόσο ο Μούσο ήταν πάλι εκεί για να αρνηθεί το γκολ.

Στην συνέχεια το ματς ήταν ισορροπημένο και χωρίς σπουδαίες ευκαιρίες με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος!

https://twitter.com/PremierSportsTV/status/1124755999875792898

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version