Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ταλέντο από Ολλανδία απέκτησε η Μπαρτσελόνα!
Μπαρτσελόνα

Ταλέντο από Ολλανδία απέκτησε η Μπαρτσελόνα!

Τόπο στα νιάτα συνεχίζει να δίνει η Μπαρτσελόνα!

04.05.2019 | 14:43

Τον 18χρονο Λουντοβίτ Ρέις από τη Χρόνινχεν έκλεισε η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της De Telegraaf, οι Μπλαουγκράνα συμφώνησαν με τον ολλανδικό σύλλογο για την παραχώρηση του παίκτη. Από τα ταμεία της, η ομάδα της Καταλονίας έβγαλε μόλις 7.7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ισπανίας. Ωστόσο, δεν θα ενταχθεί αμέσως στην ομάδα του Βαλβέρδε. Αντίθετα, αναμένεται να αγωνιστεί με τη Μπαρτσελόνα Β’ την ερχόμενη σεζόν. Ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου ευελπιστούν στο να τον δουν σύντομα και με την πρώτη ομάδα.

Η τρελή πορεία του Άγιαξ που μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ έφερε ξανά στο προσκήνιο το ολλανδικό ποδόσφαιρο. Η Μπαρτσελόνα το γνωρίζει πολύ καλά αυτό. Μετά την απόκτηση του Ντε Γιονγκ κινείται για τον Ντε Λιχτ και τώρα απέκτησε τον Ρέις.

Αναμφίβολα, για τον νεαρό θα είναι ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα του. Μπορεί να δοκιμαστεί στην δεύτερη ομάδα για αρχή, αλλά αν αποδείξει πως οι σκάουτερς των πρωταθλητών Ισπανίας δεν είχαν άδικο, τότε ίσως να έχουμε ένα ακόμη ταλέντο που ήρθε από το σχολείο ποδοσφαίρου της Ολλανδίας.

Ο Ρέις αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου. Όντας προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου, κατάφερε να βρει γρήγορα θέση στην πρώτη ομάδα και έπειτα να κάνει το ταξίδι για τη Βαρκελώνη.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version