Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόντε: Μίλησε στον Λουκάκου για την Ίντερ!
Ίντερ

Κόντε: Μίλησε στον Λουκάκου για την Ίντερ!

Σε διακαή πόθο του Αντόνιο Κόντε έχει εξελιχθεί ο Ρομέλου Λουκάκου, με τον Ιταλό προπονητή να έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον Βέλγο για χάρη της Ίντερ.

01.07.2019 | 19:06

Μια συγκεκριμένη επιθυμία έχει ο Αντόνιο Κόντε από τη μέρα που ανακοινώθηκε στον πάγκο της Ίντερ. Τον Ρομέλου Λουκάκου στη θέση του βασικού επιθετικού. Ο Βέλγος φορ αποτελεί την τεράστια καψούρα του έμπειρου προπονητή, ο οποίος ζητά επανειλημμένα την απόκτησή του από τους “Νερατζούρι”.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα… χέρια του. Σύμφωνα με πληροφορίες της αγγλικής εφημερίδας “Daily Mail”, ο Κόντε έχει έρθει ήδη σε επαφή με τον 26χρονο επιθετικό. Σε αυτή την κουβέντα φέρεται να συζητήθηκε έντονα μια πιθανή κίνηση του στην ομάδα της Ίντερ. Πλέον αυτό που απομένει είναι ποια θα είναι η απόφαση του διεθνή άσου.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Ρομέλου Λουκάκου ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν μετρώντας συνολικά 45 συμμετοχές, 15 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version