Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάμπαρντ: “Αγαπώ την Τσέλσι και πιστεύω στον εαυτό μου”
Τσέλσι

Λάμπαρντ: “Αγαπώ την Τσέλσι και πιστεύω στον εαυτό μου”

Απόλυτα έτοιμος να αναλάβει την ευθύνη του πάγκου της Τσέλσι είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ, χαρακτηρίζοντας αυτή την πρόκληση, ως τη μεγαλύτερη στην καριέρα του.

04.07.2019 | 18:28

Η επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι είναι γεγονός. Ο Άγγλος γύρισε στο “Στάμφορντ Μπριτζ” ως προπονητής και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσή του, έφτασε και η στιγμή της παρουσίασης.

Εκεί, ο παλαίμαχος άσος τόνισε πως αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα του. Ακόμη, ανέφερε πως αγαπά πολύ την ομάδα και πως πιστεύει στις δυνατότητές του. Τέλος, στάθηκε στο πρόβλημα με την πραγματοποίηση μεταγραφών, λέγοντας πως το ρόστερ που έχει στα χέρια του είναι γεμάτο ταλέντο και μπορεί να είναι ανταγωνιστικό ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά μερικές δηλώσεις του Άγγλου:

“Το να είμαι προπονητής στην Τσέλσι, είναι η μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου. Όμως, πιστεύω στον εαυτό μου. Αγαπώ το σύλλογο και θέλω το καλύτερο. Έχουμε δυνατή ομάδα, ακόμα και χωρίς τον Εντέν Αζάρ. Υπάρχουν νέοι παίκτες που έχουν το ταλέντο να κάνουν μεγάλα πράγματα με την Τσέλσι. Μπορούμε να μπούμε στην τετράδα και να είμαστε ανταγωνιστικοί.”

Δείτε στιγμιότυπα από την παρουσίασή του Λάμπαρντ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version