Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: Απέκτησε διαμαντάκι του Άγιαξ! (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί: Απέκτησε διαμαντάκι του Άγιαξ! (pic)

Σε μία πολύ έξυπνη μεταγραφή προχώρησε η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς έκανε δικό της τον ταλαντούχο Μίτσελ Μπάκερ από τον Άγιαξ.

07.07.2019 | 17:56

Μεταγραφικό ντεμαράζ σημειώνει το μήνα Ιούλιο η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι έχουν αποκτήσει ήδη τους Πάμπλο Σαράμπια, Άντερ Ερέρα, αλλά και τον νεαρό κίπερ Μάρτσιν Μπούλκα (ελεύθερος, Τσέλσι). Ο επόμενος που έγινε και επίσημα κάτοικος Παρισιού, είναι ο Μίτσελ Μπάκερ.

Ο 19χρονος αριστερός μπακ αγωνιζόταν μέχρι το τέλος της σεζόν στον Άγιαξ. Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και δεν υπήρξε ανανέωση. Έτσι, οι πρωταθλητές Γαλλίας κινήθηκαν αστραπιαία και κατάφεραν να τον αποκτήσουν. Ο νεαρός, που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν:

Ο Μίτσελ Μπάκερ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με τον Άγιαξ μετρώντας συνολικά 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ολλανδίας. Στη δεύτερη ομάδα του “Αίαντα” είχε 26 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version