Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος το σίριαλ του καλοκαιριού! Στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν! (vid)
Μπαρτσελόνα

ΕΠΙΣΗΜΟ: Τέλος το σίριαλ του καλοκαιριού! Στην Μπαρτσελόνα ο Γκριεζμάν! (vid)

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φοράει από εδώ και πέρα ο Αντουάν Γκριεζμάν, όπως έκανε γνωστό με βίντεό της η ισπανική ομάδα.

12.07.2019 | 16:20

Το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού τελείωσε! Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι και επισήμως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί το έκαναν γνωστό μέσω των social media. Έτσι, μία σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώθηκε για τους “μπλαουγκράνα”.

Εδώ και αρκετές εβδομάδες όλοι ήξεραν το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ισπανίας για εκείνον. Άλλωστε εκείνος ήταν όπου στις αρχές του καλοκαιριού είχε κάνει γνωστό πως θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν πολύ καιρό μέχρι να βρουν τη “χρυσή τομή”. Αυτή εν τέλει ήρθε στα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Όσο έλεγε και η ρήτρα του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι είναι πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας. Ο Γκριεζμάν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την “Μπάρτσα” που θα έχει ισχύ ως τον Ιούνιο του 2024. Και όλοι πλέον περιμένουν μία τριάδα- φωτιά στην επίθεση των Καταλανών.

Εκεί όπου υπήρχαν ήδη ο Λιονέλ Μέσι και ο Λουίς Σουάρες, ενώ δεν αποκλείεται να προστεθεί και ο Νεϊμάρ σε λίγο καιρό.

Στον… Θεό η νέα ρήτρα του Γκριεζμάν!

Η Μπαρτσελόνα είναι μία από τις καλύτερες και πιο ισχυρές ομάδες στον πλανήτη. Πολύ δύσκολα χάνει κάποιον μεγάλο αστέρα της. Ωστόσο, οι Καταλανοί φαίνεται πως έχουν πάρει το μάθημά τους μετά τον Νεϊμάρ και την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2017. Γι’ αυτό το λόγο και έβαλαν ρήτρα αποδέσμευσης στον Γκριεζμάν που φτάνει -κρατηθείτε- τα 800 εκατομμύρια ευρώ!

Δηλαδή κοντά στο 1 δις! Το λέμε σε περίπτωση που έχετε χάσει το… μέτρημα, όπως και εμείς άλλωστε. Πλέον όλοι περιμένουν τον Γάλλο επιθετικό να δείξει τις εκτελεστικές του δυνατότητες και με τα χρώματα της καταλανικής ομάδας. Έτσι, όπως είχε κάνει τόσες και τόσες φορές με την Ατλέτικο σε Ισπανία και Ευρώπη.

Περισσότερα σε λίγο…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version