Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Δίνει… τρεις ποδοσφαιριστές ως αντάλλαγμα για τον Νεϊμάρ!
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Δίνει… τρεις ποδοσφαιριστές ως αντάλλαγμα για τον Νεϊμάρ!

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει σούπερ προσφορά για να πείσει την Παρί να πει το «ναι»!

13.07.2019 | 22:27

Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να φέρει πίσω στην Βαρκελώνη τον Νεϊμάρ, σύμφωνα με νέο ισπανικό δημοσίευμα!

Η υπόθεση Γκριεζμάν τέλειωσε θετικά για τους Καταλανούς, με την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Πλέον οι άνθρωποι του συλλόγου επικεντρώνονται στον… Νεϊμάρ. Είναι δεδομένο πως οι Ισπανοί τα έχουν βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο, ωστόσο η Παρί Σεν Ζερμέν βάζει εμπόδια.

Σίγουρα στην Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να πάρουν το «ναι» από τους Γάλλους. Σύμφωνα  με ισπανικά Μέσα οι Καταλανοί είναι πρόθυμοι εκτός από χρήματα να δώσουν και τρεις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί είναι έτοιμοι να δώσουν ως αντάλλαγμα, έναν εκ των Ντεμπελέ ή Κουτίνιο, μαζί με τους Σεμέδο και Ουμτιτί. Εφόσον, ισχύουν τα εν λόγω δημοσιεύματα τότε μιλάμε για μια… επική προσφορά που ακόμα και η Παρί δύσκολα θα αρνηθεί.

Τις επόμενες ημέρες να υπάρξει νέα καθοριστική επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, με την Μπαρτσελόνα να κάνει την τελική της πρόταση για την αγορά του Βραζιλιάνου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πιέζει με κάθε τρόπο και δείχνει να θέλει να αποχωρήσει όσο πιο σύντομα γίνεται από το Παρίσι, επιθυμώντας την επιστροφή του στο Καμπ Νόου! Θα καταφέρουν οι Καταλανοί να κάνουν μια ακόμα μεταγραφή που θα… ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version