Ρόμα

Η Ρόμα ανακοίνωσε τον νέο της… Μανωλά (vid)

Δεν άφησε αρκετό καιρό να κυλήσει η Ρόμα ανακοινώνοντας το απόγευμα της Τετάρτης την απόκτηση του ταλαντούχου αμυντικού, Τζιανλούκα Μαντσίνι από την Αταλάντα.

Οι «Τζιαλορόσι» έσπευσαν να κλείσουν άμεσα το θέμα της αναζήτησης κεντρικού αμυντικού και τα κατάφεραν. Ο ιταλικός σύλλογος απέκτησε με την μορφή δανεισμού τον ταλαντούχο αμυντικό της Αταλάντα, Τζιανλούκα Μαντσίνι. Ο 23χρονος με την ολοκλήρωση του δανείου του πιθανότατα θα συνεχίσει στους Ρωμαίους.

Η Ρόμα αναμένεται το επόμενο καλοκαίρι να πληρώσει τα 13 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Ο Μαντσίνι θεωρείται ένας από τους καλύτερους Ιταλούς της γενιάς του, με τους «Τζιαλορόσι» να τον αποκτούν ως αντικαταστάτη του Κώστα Μανωλά.

https://twitter.com/ASRomaEN/status/1151522524792012800

«Η Ρόμα είναι τεράστιος σύλλογος και ανυπομονώ για την πρόκληση»

Από το πρωί, ο νεαρός αμυντικός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των Ρωμαίων. Πρώτα πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Στις πρώτες του δηλώσεις με την νέα του ομάδα δεν έκρυψε την επιθυμία να πατήσει άμεσα το χορτάρι του Ολίμπικο. «Υπέγραψα σε μια ομάδα που είναι από τις κορυφαίες. Αυτή είναι μια στιγμή υπερηφάνειας για εμένα. Πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά πριν μπω στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσει η νέα μου περιπέτεια» ανέφερε ο 23χρονος αμυντικός. Ο Πάουλο Φονσέκα περιμένει άμεσα τον παίκτη βάζοντας τον στο ρόστερ ενόψει της επίπονης σεζόν που έρχεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ