Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόντε: «Όλοι γνωρίζετε πως θέλω τον Λουκάκου»
Ίντερ

Κόντε: «Όλοι γνωρίζετε πως θέλω τον Λουκάκου»

Η παρατεταμένη φημολογία γύρω από την Ίντερ και τον Ρομελού Λουκάκου πήρε «σάρκα και οστά», με τον τεχνικό των «Νεραντζούρι», Αντόνιο Κόντε να παραδέχεται το ενδιαφέρον για τον Βέλγο άσσο.

19.07.2019 | 15:03

Τις τελευταίες εβδομάδες ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που στέλνουν τον επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρομελού Λουκάκου στο Μιλάνο. Η Ίντερ βρίσκεται σταθερά σε αναζήτηση φορ, με τον τεχνικό της, Αντόνιο Κόντε να μην κρύβει πλέον τον διακαή του πόθο.

Ο Ιταλός τεχνικός σε δηλώσεις του που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Παρασκευής αποκάλυψε την ζέση του για τον ταλαντούχο επιθετικό. Η «απενεργοποίηση» του Μάουρο Ικάρντι καθιστά επιτακτική την απόκτηση ενός στράικερ που θα μπορεί να αποδώσει άμεσα στην ομάδα.

Κόντε: «Ήθελα τον Λουκάκου και όταν ήμουν στην Τσέλσι»

Στην συνέντευξη Τύπου όπου παραχώρησε ο 49χρονος έκανε εκτενή αναφορά στην περίπτωση του Βέλγου άσσου. «Σαφώς και παρακολουθούμε τον Λουκάκου. Μου αρέσει σαν παίκτης. Θεωρώ πως είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να μας ανεβάσει επίπεδο. Όταν ήμουν στην Τσέλσι δεν είναι κρυφό πως και τότε πάλι τον ήθελα.

Όμως έτσι είναι η αγορά. Γνωρίζουμε καλά τα δεδομένα. Θα δούμε προσεχώς τι θα συμβεί, ωστόσο τώρα ο Λουκάκου είναι ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» τόνισε ο έμπειρος τεχνικός. Η Ίντερ συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν που έρχεται. Ο Αντόνιο Κόντε προσπαθεί να δημιουργήσει σε μικρό χρονικό διάστημα κατάλληλα προετοιμασμένη την ομάδα με σκοπό αυτή να κυνηγήσει τίτλους. Είναι σαφές πως η πιθανή έλευση του Λουκάκου θα του «λύσει» τα χέρια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version