Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί: Θέλει Ντεμπέλε για Νεϊμάρ ο Τούχελ!
Παρί Σεν Ζερμέν

Παρί: Θέλει Ντεμπέλε για Νεϊμάρ ο Τούχελ!

Με το ένα πόδι εκτός της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Νεϊμάρ, με τον Τόμας Τούχελ να ζητά τον Ουσμάν Ντεμπελέ αν ο Βραζιλιάνος καταλήξει στην Μπαρτσελόνα.

13.08.2019 | 17:13

Το μέλλον του Νεϊμάρ έχει εξελιχθεί στην υπόθεση του καλοκαιριού. Ο Βραζιλιάνος θέλει να αποχωρίσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης να ερίζουν για την απόκτησή του. Στο παιχνίδι είναι και η Γιουβέντους, χωρίς όμως να έχει κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση.

Στο Παρίσι θέλουν να επωφεληθούν όσο περισσότερο γίνεται από την επιθυμία του 27χρονου να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη. Γι’ αυτό οι απαιτήσεις τους είναι αρκετά υψηλές. Έτσι, τόσο οι “Μπλαουγκράνα” όσο και οι “Μερένχες” έχουν αρχίσει να ρίχνουν στο τραπέζι και έμψυχα ανταλλάγματα εκτός από χρήματα.

Πάντως, ο Τόμας Τούχελ φαίνεται να έχει καταλήξει στον ποδοσφαιριστή που θα πάρει τη θέση του Λατίνου. Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα “Le10Sport”, ο Ουσμάν Ντεμπελέ είναι ο εκλεκτός του τεχνικού της Παρί. Οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί με απόλυτη επιτυχία στην Ντόρτμουντ, κάτι που δεν το ξεχνάει ο Γερμανός. Κάπως έτσι, φαίνεται πως οι Παριζιάνοι θα ξέρουν τι θα ζητήσουν από την Μπαρτσελόνα, αν έχουν κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Δείτε το δημοσίευμα:

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν μετρώντας συνολικά 42 συμμετοχές, 14 γκολ και 9 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version