Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σαλάχ: “Δεν μου αρέσει το VAR” (pic)
Λίβερπουλ

Σαλάχ: “Δεν μου αρέσει το VAR” (pic)

Η προσθήκη του VAR στα ποδοσφαιρικά γήπεδα δεν φαίνεται να βρίσκει ιδιαίτερα σύμφωνο τον Μοχάμεντ Σαλάχ, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.

24.08.2019 | 18:48

Η εποχή του VAR έχει μπει για τα καλά πλέον στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Το ένα μετά το άλλο, όλα τα πρωταθλήματα καταφεύγουν σιγά σιγά στη λύση της βιντεοδιαιτησίας. Όμως, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο επιθετικός της Λίβερπουλ μιλώντας σε αγγλικά ΜΜΕ, ρωτήθηκε για την είσοδο του VAR στο χώρο του ποδοσφαίρου και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. Ο 27χρονος άσος τόνισε πως δεν του αρέσει καθόλου, καθώς προτιμά το ποδόσφαιρο με τα διαιτητικά λάθη, αλλά και αυτά των παικτών.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αιγύπτιος άσος:

“Δεν μου αρέσει το VAR. Αυτή είναι η απάντησή μου. Είναι καλό να προσπαθείς να προστατεύσεις τους παίκτες από επικίνδυνες κινήσεις. Δέχομαι το ποδόσφαιρο με τα λάθη των διαιτητών και τα λάθη των παικτών. Το ποδόσφαιρο είναι πιο διασκεδαστικό έτσι. Και για τους παίκτες, αλλά και για τους φιλάθλους.”

Τη φετινή σεζόν ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει πετύχει 1 γκολ και έχει δώσει 1 ασίστ σε 4 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version