Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Χάνει τον Φατί η Μπαρτσελόνα
Home Page

Χάνει τον Φατί η Μπαρτσελόνα

Τις υπηρεσίες του 16χρονου Φατί αναμένεται να χάσει η Μπαρτσελόνα για το προσεχές διάστημα.

16.09.2019 | 23:07

Η Ισπανική υπηκοότητα είναι προ των πυλών για τον 16χρονο Ανσού Φατί αλλά η Μπαρτσελόνα αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του. Σε λίγο καιρό η εθνική ομάδα Ισπανίας Κ-17 θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο κύπελλο και ο Φατί αναμένεται να είναι βασικό κομμάτι της.

Το Μουντιάλ των «μικρών» θα ξεκινήσει 26 Οκτωβρίου μέχρι και τις 17 Νοέμβρη. Αν όλα πάνε καλά άσος από τη Γουινέα κινδυνεύει να λείψει για αρκετές εβδομάδες από τη Καταλονία.

Είναι σίγουρο πως αν του ζητηθεί θα κληθεί στην εθνική Ισπανίας U17 για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα γίνει στην Βραζιλία.

Επιστρέφει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Τον περίμεναν πώς και πώς. Ο Λιονέλ Μέσι εδώ και αρκετό καιρό ήταν τραυματίας, με αποτέλεσμα να χάσει τα τελευταία ματς της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, μέχρι εδώ. Το ιατρικό επιτελείο έκανε γνωστό στον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι μπορεί να τον υπολογίζει για το πρώτο παιχνίδι του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο «Λέο» είναι 100% έτοιμος και όπως όλα δείχνουν θα είναι και βασικός στην αναμέτρηση με τους Γερμανούς.

Οι Καταλανοί θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί στα αστέρια φέτος. Μιας και δεν θέλουν να μπουν σε περιπέτειες, αφού ο εν λόγω όμιλος μόνο εύκολος δεν είναι. Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν παντού «παγίδες»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version