Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σοκ! Δέχτηκε γράμμα με σφαίρα ο Κόντε!
Home Page

Σοκ! Δέχτηκε γράμμα με σφαίρα ο Κόντε!

Ο Κόντε έγινε το επόμενο θύμα των απειλητικών γραμμάτων.

16.11.2019 | 15:57

Τεταμένη η κατάσταση στην Ιταλία με τα απειλητικά μηνύματα. Μετά τα πολιτικά πρόσωπα, στόχος έγινε και ο Αντόνιο Κόντε. Ο προπονητής της Ίντερ, έλαβε ένα απειλητικό γράμμα το οποίο μάλιστα εμπεριείχε μέσα και μια σφαίρα. Είναι σημείο των καιρών αυτό στην Ιταλία, καθώς τις τελευταίες μέρες πολλαπλασιάζονται συνεχώς τα κρούσματα αυτού του είδους της τρομοκρατίας.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει ακόμα τους αποστολείς αυτών των γραμμάτων. Πάντως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται περί μιας κακόγουστης φάρσας και όχι κάτι πιο σημαντικό, ή κάτι πιο επικίνδυνο. Ειδικά για την περίπτωση του Αντόνιο Κόντε, οι πιθανότητες της εκδοχής της φάρσας, είναι υψηλότερες.

Παρόλα αυτά, ο Κόντε δεν έχει εφησυχαστεί. Μετά από αυτό που του συνέβη, έχει παντού ασφάλεια μαζί του. Η αστυνομία φροντίζει να υπάρχουν παντού άτομα που να τον φρουρούν, μέχρι τουλάχιστον να ξεκαθαριστεί η κατάσταση με το γράμματα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version