Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ρεάλ θα ντυθεί…στα πράσινα για καλό σκοπό
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ θα ντυθεί…στα πράσινα για καλό σκοπό

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φορέσει την τρίτη πράσινη εμφάνιση το Σάββατο για καλό σκοπό.

06.12.2019 | 01:11

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Εσπανιόλ το Σάββατο στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Η ομάδα του Ζιντάν αναμένεται να φορέσει την τρίτη της φανέλα, η οποία φέτος είναι πράσινη. Οι Μαδριλένοι θέλουν να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τις απειλές της κλιματικής αλλαγής στο περιβάλλον με αυτή τη εμφάνιση τους.

Το συνέδριο 25th United Nations Framework Convention on Climate Change (COP25) θα λάβει χώρα στην Μαδρίτη. Για αυτό και οι μερέγχες θεώρησαν κατάλληλη στιγμή να φορέσουν το Σάββατο τις πράσινες φανέλες. Πέρα από αυτό, ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα δει και ένα μεγάλο banner. Αυτό θα βρίσκεται στην κύρια μεριά του Μπερναμπέου. Έχει διαστάσεις 35.77×19.60 metres και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου.

Για δεύτερη φορά φέτος θα φορέσει την τρίτη εμφάνιση η Ρεάλ Μαδρίτης. Η πρώτη φορά ήταν σε ένα παιχνίδι προετοιμασίας με την Ρέντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ. Για την ιστορία οι μερέγχες είχαν νικήσει 1-0.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version