Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αινιγματικός Βαλβέρδε για Βιδάλ!
Μπαρτσελόνα

Αινιγματικός Βαλβέρδε για Βιδάλ!

Ο Χειμώνας θα δείξει τι θα γίνει με τον Βιδάλ, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

07.12.2019 | 10:08

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε μια μακρά συνέντευξη τύπου στην οποία εκτός τα του ματς με την Μαγιόρκα, κλήθηκε να απαντήσει σε πολλές ερωτήσεις για το μέλλον των ποδοσφαιριστών του. Μεγάλο μέρος της συζήτησης απασχόλησε η δήλωση του Μέσι για το τέλος της καριέρας του. Ο Αργεντινός είχε πει ότι η 6η του χρυσή μπάλα ήταν για αυτόν πολλή σημαντική, καθώς θεωρεί μεγάλο επίτευγμα να συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος τώρα που η καριέρα του τελειώνει. Ο Βαλβέρδε ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον, καθησυχάζοντας τους φιλάθλους της ομάδας. Εκτός από αυτό όμως, ερωτήσεις έγιναν και γύρω από το θέμα του Βιδάλ, ο οποίος φέρεται έτοιμος να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Ο Αρτούρο Βιδάλ σε όλο το διάστημα που βρίσκεται στην Μπαρτσελόνα θεωρείται αναπληρωματικός και σχεδόν πάντα χρησιμοποιείται στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η κατάσταση, έχει κάνει πολλές ομάδες να τον θεωρούν εφικτό στόχο για την χειμερινή ενίσχυση του ρόστερ τους. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι o Χιλιανός είναι στόχος της Ίντερ αλλά και ομάδων της Πρέμιερ. Παρόλα αυτά ο Βαλβέρδε φάνηκε ήρεμος με το θέμα και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μέχρι τώρα παρουσία του. Την ίδια στιγμή πάντως, δεν έδειξε καθόλου σίγουρος για το τι θα συμβεί το καλοκαίρι.

Η δήλωση Βαλβέρδε

“Ναι, υπάρχουν πολλές πληροφορίες που ακούγονται για τον Βιδάλ. Ο παίκτης είναι χαρούμενος στην ομάδα και εγώ είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή του. Ο χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει. Θα δούμε τι θα γίνει”, ανέφερε

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version