Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αινιγματικός και πάλι ο Νεϊμάρ με την Παρί!
Παρί Σεν Ζερμέν

Αινιγματικός και πάλι ο Νεϊμάρ με την Παρί!

Ο Νεϊμάρ απέφυγε να απαντήσει για το αν είναι χαρούμενος στην Παρί

12.12.2019 | 18:13

Το καλοκαίρι ζήσαμε ίσως το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ στην ιστορία. Ο Νεϊμάρ ήθελε όσο τίποτα άλλο να γυρίσει πίσω στην Μπαρτσελόνα. Οι “μπλαουγκράνα” πάλεψαν με κάθε μέσο που διέθεταν για να πραγματοποιήσουν την μεγάλη ανατροπή. Τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό, αφού η Παρί ήταν αρνητική σε όλες τις προτάσεις που τις έγιναν για τον Βραζιλιάνο. Ο Σεπτέμβρης έφτασε και κάθε “κατεργάρης” (βλ. Νεϊμάρ) έπρεπε να γυρίσει στον πάγκο του.

Οι πρώτες μέρες μετά την επανένταξη του Νεϊμάρ στην ομάδα του ήταν δύσκολες. Οι οπαδοί είχαν αντιδράσει στην συμπεριφορά του με αποδοκιμασίες και πανό εναντίον του. Ο καιρός περνούσε, η απόδοση του Βραζιλιάνου ανέβαινε και μαζί της επήλθε και η ηρεμία. Μια ηρεμία όμως, που από ότι φαίνεται δεν κράτησε για πολύ.

Μετά την πρόκριση της Παρί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ ο Νεϊμάρ κλήθηκε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις που η αλήθεια ήταν ότι χρειάζονταν θάρρος. Εκείνος προσπάθησε να αποφύγει οποιαδήποτε δήλωση, καταφεύγοντας σε μια “μεσοβέζικη” λύση. Το σίγουρο είναι ότι ακόμα και τώρα, δεν είναι σίγουρος με το αν έχει κατασταλάξει στην παραμονή του στην ομάδα.

Ο διάλογος

-Είσαι χαρούμενος στο Παρίσι;

– Είμαι χαρούμενος όταν παίζω ποδόσφαιρο!

– Τι σου αρέσει να κάνεις όταν είσαι εκτός γηπέδου;

– Δεν μου αρέσει κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχει σημασία για μένα. Μου αρέσει εκεί που υπάρχει ένα τέρμα, μια μπάλα και οι συμπαίκτες μου!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version