Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτος στην Ευρώπη ο Σάντσο!
Ντόρτμουντ

Πρώτος στην Ευρώπη ο Σάντσο!

Ο Σάντσο με 10 γκολ και 10 ασίστ, έγινε ο πρώτος και καλύτερος της Ευρώπης!

15.12.2019 | 14:58

Ο Τζέιντον Σάντσο μετά από μια μικρή κάμψη στην απόδοσή του είναι και πάλι “καυτός”. Ο Άγγλος είχε ξεκινήσει φανταστικά την σεζόν, αφήνοντας υποσχέσεις για πολύ μεγάλα πράγματα. Στην συνέχεια και λόγω των προστριβών του με την Ντόρτμουντ για μεταγραφικά ζητήματα, άρχισε να “πέφτει”. Δεν ήταν βασικός σε κάποια ματς και αυτό επηρέασε εν τέλει και την συνολική του απόδοση. Τώρα, αυτά μπήκαν στην άκρη και ο Σάντσο είναι και πάλι ο φοβερός παίκτης των πρώτων μηνών της σεζόν.

Στην χθεσινή αναμέτρηση η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο, κερδίζοντας με 4-0. Ο Σάντσο με το γκολ που πέτυχε και την ασίστ που μοίρασε ήταν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, εκτός από την διάκρισή του μέσα στο παιχνίδι, πέτυχε και κάτι ακόμα. Έφτασε τα 10 τέρματα και τις 10 τελικές πάσες μέσα στην χρονιά. Με αυτή του την επίδοση έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη, που φτάνει σε διψήφιο αριθμό γκολ και ασίστ.

Ενδιαφέρον από παντού

Πως να μην κινήσει το ενδιαφέρον των κορυφαίων συλλόγων μετά; Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι μετά την διάψευση του ενδιαφέροντος του Κλοπ για τον παίκτη, μεγάλη μάχη πρόκειται να δώσουν Τσέλσι και Γιουνάιτεντ για την υπογραφή του. Πάντως δεν είναι καθόλου απίθανο, οι μεταγραφικές εξελίξεις να μετατεθούν για το καλοκαίρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version