Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τριάδα «φωτιά» και η Παρί… τεσσάρα ξανά! (vid)
Παρί Σεν Ζερμέν

Τριάδα «φωτιά» και η Παρί… τεσσάρα ξανά! (vid)

Σπουδαία εμφάνιση και εμφατική νίκη της Παρί επί της Αμιάν με 4-1! Σε... τρελά κέφια ο Κίλιαν Μπαπέ!

21.12.2019 | 23:38

Νέα νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία και επικράτησε εντός έδρας με 4-1 της Αμιάν. Παραμένει στην κορυφή και στο +7 από την Μαρσέιγ η ομάδα του Τούχελ. Σκόραραν Νεϊμάρ, Μπαπέ και Ικάρντι!

Η Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε αποφασισμένη για να βρει το γρήγορο γκολ και τα κατάφερε. Μόλις στο 10′ οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ με τον Κίλιαν Μπαπέ να εκμεταλλεύεται την πάσα πάρε-βάλε του Νεϊμάρ, κάνοντας το 1-0 με υπέροχη ενέργεια. Στην συνέχεια η ομάδα του Τούχελ σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, προκειμένουν να κάνει ακόμα πιο εύκολο το έργο της.

Ο Ντι Μαρία δεν κατάφερε να κερδίσει τον γκολκίπερ της Αμιάν στο 31′. Από την άλλη,  την ίδια κατάληξη είχαν και οι προσπάθειες των Παρέδες και Μπαπέ. Έτσι το 1-0 ήταν και το σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, δηλαδή με γκολ για την Παρί Σεν Ζερμέν! Οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 στο 46′ με κοντινό πλασέ του Νεϊμάρ! Οι γηπεδούχοι είχαν κλειδώσει από νωρίς την υπόθεση νίκη και αποφάσισαν να ρίξουν ταχύτητα. Ωστόσο, κατάφεραν να σημειώσουν και τρίτο γκολ στο 65′ πάλι με τον Μπαπέ. Ο Γάλλος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και το απέδειξε για μια ακόμη φορά.

Αυτή η χαλάρωση όμως έδωσε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να βρουν το γκολ της τιμής με τον Μεντόζα στο 71′ να κάνει το 3-1. Όμως ο Ικάρντι κατάφερε να ανεβάσει και άλλο το σκορ για την ομάδα του, γράφοντας το τελικό 4-1 στο 84′!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ετικέτες
Exit mobile version