Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θύμα διάρρηξης ο Σακό, πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ οι απώλειες!
Αγγλία

Θύμα διάρρηξης ο Σακό, πάνω από 500 χιλιάδες ευρώ οι απώλειες!

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Γάλλος, ο οποίος έλειπε από το σπίτι του εκείνη τη μέρα

17.01.2020 | 23:42

Την ατυχία να βρεθεί στο στόχαστρο διαρρηκτών είχε ο ποδοσφαιριστής της Κρίσταλ Πάλας, Μαμαντού Σακό, με την αξία των  κλοπιμαίων να ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός βρήκε το σπίτι του άνω-κάτω επιστρέφοντας στη βίλα που διαμένει στο Λονδίνο, όπου ζει μαζί με τη γυναίκα του και τα 3 παιδιά τους. Αν και η διάρρηξη έγινε μέσα στις γιορτές τον περασμένο Δεκέμβρη, μόλις σήμερα το πρωί έγινε επίσημη δήλωση στις Αρχές.

Τα κλοπιμαία των διαρρηκτών ξεπερνάνε τις 500 χιλιάδες ευρώ, με το ίδιο σπίτι να έχει δεχθεί ξανά… απρόσκλητους επισκέπτες. Ο Νικολά Ανελκά (ο οποίος ενοικιάζει) το σπίτι στον Σακό, είχε έρθει αντιμέτωπος με ληστές το 2014, με την υπόθεση να έχει αίσιο τέλος για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

«Όλα είναι καλά. Και εγώ και η οικογένεια μου είμαστε καλά» ήταν το σχόλιο για την υπόθεση από τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ευγνώμον που τόσο ο ίδιος, όσο και η σύζυγος του με τα παιδιά τους έλειπαν από το σπίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version