Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σόλσκιερ : Έχουμε ξεκινήσει ήδη το ξεσκαρτάρισμα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σόλσκιερ : Έχουμε ξεκινήσει ήδη το ξεσκαρτάρισμα

Κοιτάζει από τώρα την επόμενη μέρα ο Σόλσκιερ

23.01.2020 | 19:57

Η εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μπέρνλι πιστοποίησε την τραγική κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα απογοητευμένος μετά το παιχνίδι και φανέρωσε τις προθέσεις της ομάδας για το μέλλον.

“Έχουμε αρχίσει ήδη να κοιτάζουμε το μέλλον. Ίσως να είναι πολλοί οι παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν από το σύλλογο. Είμαι σίγουρος ότι θα με ρωτάτε συνέχεια για αυτό το θέμα μέχρι να λήξει η μεταγραφική περίοδος”.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ δεν μίλησε με ονόματα, είναι όμως σίγουρο ότι η ομάδα του προετοιμάζεται για μια αλλαγή σελίδας, προκειμένου να αντιστρέψει την κατάσταση που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Όσο για τον αγώνα με τη Μπέρνλι, ο “δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο” δήλωσε : “Ήταν η δεύτερη εντός έδρας ήττα μας για το πρωτάθλημα και πρώτη από τον Αύγουστο και μετά. Καταλαβαίνετε δηλαδή ότι αποτελεί μεγάλο πισωγύρισμα αυτή η εμφάνιση. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες καλές προϋποθέσεις , όμως δεν ήμασταν αρκετά καλοί στην τελική προσπάθεια. Η Μπέρνλι είναι μια ομάδα που αμύνεται καλά και σήμερα εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της στην επίθεση”

Πάντως ο Νορβηγός δεν είχε παράπονα από την προσπάθεια των παικτών του, καθώς τους είδε να δίνουν ό,τι έχουν για ένα καλό αποτέλεσμα. Όμως, όταν παίζεις στη Γιουνάιτεντ, μόνο η προσπάθεια δεν είναι αρκετή…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version