Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πρώτος και καλύτερος στη λίστα της Γιουβέντους ο Ικάρντι!
Γιουβέντους

Πρώτος και καλύτερος στη λίστα της Γιουβέντους ο Ικάρντι!

Η περίπτωση του Μάουρο Ικάρντι και φέτος φαίνεται πως απασχολεί πολύ σοβαρά τους ανθρώπους της Γιουβέντους, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.

03.03.2020 | 12:09

Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Μάουρο Ικάρντι γινόταν πρώτο θέμα στην Ιταλία. Όχι για κάποια απίθανη εμφάνισή του. Αλλά γιατί ήταν πρόθυμος να “προδώσει” την Ίντερ για χάρη της Γιουβέντους. Λίγους μήνες αργότερα ο έμπειρος στράικερ διάλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν. Όχι γιατί δεν τον ενδιέφερε η “Μεγάλη Κυρία”. Αλλά γιατί δεν ήθελε να προκαλέσει ακόμη περισσότερο. Δεν ήθελε να είναι -και πάλι- στο μάτι του κυκλώνα για τους λάθους λόγους.

Έτσι, η Λιγκ 1 και η γαλλική ομάδα έγιναν ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Όχι και μόνιμος όμως, μιας και έχει συμφωνήσει μαζί τους ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Για την ώρα όλα πάνε καλά μεταξύ τους. Ωστόσο, από το καλοκαίρι και έπειτα δεν ξέρει κανείς τι και πώς.

Η Γιουβέντους από τη δική της την πλευρά δείχνει να μην τον έχει… ξεχάσει. Ειδικά από τη στιγμή που ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν θα την κάνει για άλλες πολιτείες το καλοκαίρι που έρχεται η επιθετική ενίσχυση για τους “μπιανκονέρι” φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Θέλει ένα… πιστόλι σαν τον Ικάρντι η Γιουβέντους!

Κακά τα ψέματα. Η Γιουβέντους έχει δείξει -και με το παραπάνω- ότι μπορεί να αντέξει και να εξελίξει παίκτες σαν τον Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός στράικερ στη Γαλλία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν δεν σταματάει να “πυροβολάει”.

Όμως, το γαλλικό πρωτάθλημα δείχνει… λίγο για τα δικά του κυβικά. Οπότε μία ενδεχόμενη επιστροφή στην Ιταλία είναι κάτι παραπάνω από εφικτό σενάριο. Ειδικά αν πρόκειται για άλλη ομάδα, πέρα από την Ίντερ που πλέον δεν θέλει ούτε να τον… βλέπει τον Λατίνο στράικερ.

Παράλληλα, εκείνος με την εικόνα που έχει και εκτός αγωνιστικού χώρου θα ταίριαζε “γάντι” με τον σύλλογο από το Τορίνο. Μένει να δούμε αν στο τέλος της τρέχουσας σεζόν οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια ή αν όλα αυτά τα σενάρια θα παραμείνουν ως τέτοια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version