Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει Γερμανία ο Μενιέ και… η Μπάγερν είναι το φαβορί!
Παρί Σεν Ζερμέν

Θέλει Γερμανία ο Μενιέ και… η Μπάγερν είναι το φαβορί!

Η Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Τόμας Μενιέ, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν!

06.03.2020 | 15:21

Ο Τόμας Μενιέ θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και στόχος του είναι να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα!

Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του στο Παρίσι ο Μενιέ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Γαλλίας. Ο Βέλγος ο οποίος βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2016 στην Γαλλία, είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

Το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο ίδιος ενημέρωσε την διοίκηση της ομάδας πως δεν επιθυμεί να ανανεώσει το υπάρχον συμβόλαιο, με τους Παριζιάνους να σέβονται την απόφαση του και την επιθυμία του.

Μάλιστα, αγγλικά Μέσα αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί στην Μπουντσεσλίγκα!

Αυτό… έγινε αμέσως γνωστό στις γερμανικές ομάδες και η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκινήσει της συζητήσεις με την πλευρά του 28χρονου άσου. Οι Βαυαροί επιθυμούν διακαώς την απόκτηση του Βέλγου διεθνή, ωστόσο βασική προϋπόθεση για να πει το ναι είναι… η εγγύηση που πρέπει να πάρει πως θα είναι στα βασικά πλάνα!

Ωστόσο, όπως αναφέρουν γερμανικά Μέσα στο παιχνίδι έχει μπει και η Ντόρτμουντ! Μάλιστα, φαίνεται πως οι Βεσφαλοί μίλησαν με τον Μενιέ στην πρόσφατη επίσκεψη της Παρί στο Ντόρτμουντ για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα δύο μεγαθήρια του γερμανικού ποδοσφαίρου αναμένεται να… κοντραριστούν για να αποσπάσουν την υπογραφή του Βέλγου. Ωστόσο, η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version